Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 956 tot 960
Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Het ene schandaal na het andere

Vooral de Duitsers zijn niet blij met de redding van de twee Italiaanse banken van gisteren, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. Als rijkste land, waar het meestal toch wel goed gaat, wordt Duitsland altijd al geacht bij te springen, en dat mag wel eens wat minder vanzelfsprekend worden...

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Mysterie op de goudmarkt: zorgde een 'fat finger' voor enorme verkoopgolf?

Maandagmiddag dook op de internationale beurzen de goudprijs plots fors naar beneden, nadat er op een minuut tijd een enorme verkoopgolf werd waargenomen. Beurshandelaars staan voor een raadsel en vragen zich af of een zogenaamde 'fat finger' de oorzaak is.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Prijzen zullen stijgen terwijl u uw boodschappen doet

In Groot-Brittannië lopen bij een aantal supermarkten proefprojecten voor de introductie van fluctuerende prijzen. Dat hebben verscheidene Britse media gemeld.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Gevraagd aan Rik Roorda

Rik, je bent al ruim 10 jaar actief in het edelmetaalwereldje. Vanwaar kwam toentertijd opeens die belangstelling voor de edele metalen? Wat was de trigger?

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

‘Stoottroepen’ Erdogan niet welkom op G20 in Hamburg

Duitsland heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gevraagd de bodyguards die vorige maand in Washington negen betogers het ziekenhuis in hebben geslagen niet mee te brengen naar de G20-top. Die vindt volgende week in Hamburg plaats.

Volgens Martin Schafer, een woordvoerder voor het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken, “toonden sommige buitenlandse veiligheidsdiensten van de Turkse delegatie toen geen respect voor de wet en zijn ze daarom nu en in de toekomst niet welkom in Duitsland.”