Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 9551 tot 9555
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 4 december 2015

China belooft 55 miljard euro aan Afrika

De Chinese president Xi Jinping heeft de presidenten van Afrika vrijdag 60 miljard dollar (55 miljard euro) toegezegd om de ontwikkeling van het continent te steunen. 

Xi benadrukte dat China een gelijkwaardige relatie met de Afrikaanse landen wil opbouwen.

Xi is in Johannesburg voor een forum over samenwerking tussen China en Afrika, waarbij ook verschillende van zijn Afrikaanse ambtgenoten aanwezig zijn.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 4 december 2015

Polen geen uitkeringstrekkers: werken meer dan Henk en Ingrid

Polen komen in Nederland om te werken, niet om een uitkering op te strijken. Dat ligt anders bij Bulgaren waar minder dan de helft deelneemt aan arbeidsproces.

In Nederland wonende Polen hebben vaker betaald werk dan Nederlanders. 71 procent van de 96.000 Polen heeft werk, tegen 68 procent van de Nederlanders. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het CBS verklaart dat deels uit het feit dat de hier woonachtige Polen vaak jong zijn.

De Polen zijn niet de enige etnische groep waar de arbeidsdeelname hoog ligt. Ook mensen afkomstig uit Portugal en Hong Kong of met wortels in Indonesië scoren hoog.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 december 2015

5 jobs waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen

Ben jij iemand die voortdurend wil bijleren? Wil je sleur vermijden? Dan zoek je best een job waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Hier zijn 5 jobs waarin je je ten volle kunt ontplooien en je vaardigheden kunt blijven bijspijkeren, waardor je veel minder kans loopt om in een motivatiedip terecht te komen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 4 december 2015

Enquete: Doelgroep onderzoek Bitcoin

Mijn naam is Iris Schuller, student media en entertainment management aan Hogeschool Inholland te Rotterdam. Momenteel ben ik bezig met afstuderen en mijn onderwerp is “De doelgroep van Bitcoin en de daarbij passende internetstrategie”. Om deze reden doe ik onderzoek naar wie de doelgroep van Bitcoin is en ga ik op zoek naar de passende internetstrategie voor deze groep. In dit kader zou ik je willen vragen de door mij samengestelde enquete in te vullen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 4 december 2015

ABN Amro verwacht herstel goudprijs in 2017

De goudprijs kan volgend jaar dalen tot $900 per troy ounce, maar daarna zal de markt zich weer herstellen. Ook zullen de prijzen van platina en palladium dan weer uit het dal kruipen. Dat schrijft Georgette Boele, analist edelmetalen bij de ABN Amro, in haar vooruitblik voor de edelmetaalmarkt in 2016.