Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 9576 tot 9580
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

Rusland legt oliehandel ISIS bloot

Het Russische leger heeft een persconferentie gegeven waarin ze aan de hand van satellietbeelden en beeldmateriaal van gevechtsvliegtuigen de oliehandel van ISIS in kaart brengt. Op de beelden zijn grote konvooien van tankwagens te zien, wachtend bij de grens of geparkeerd in het midden van de woestijn.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

'Rente VS voor het eerst sinds 2006 omhoog'

De voorzitter van de Federal Reserve, Janet Yellen lijkt woensdag in een toespraak de basis te hebben gelegd voor een eerste renteverhoging in de VS sinds 2006, later deze maand.

Yellen stelde tijdens de toespraak dat de Amerikaanse economie "nagenoeg hersteld" is van de grote recessie en klaar is voor verdere groei en stevigere inflatie. 

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

Yellen hint op renteverhoging

De Amerikaanse economie is ,,nagenoeg hersteld” van de grote recessie en is klaar voor verdere groei en stevigere inflatie. Dat zei de voorzitter van de Federal Reserve Janet Yellen woensdag in een toespraak. Daarmee lijkt ze de basis te leggen voor een eerste renteverhoging in de VS sinds 2006, later deze maand.

Volgens Yellen zou een hogere rente getuigen van vooruitgang van de economie in de VS. Ze voegde daaraan toe dat er risico’s kleven aan het te lang wachten met het ,,normaliseren” van het beleid. Yellen sprak onder meer over positieve ontwikkelingen met betrekking tot de werkgelegenheid.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

"Stijging olieprijs niet eerder dan 2017"

De olieprijs zal door het overweldigende aanbod van dit moment zeker niet voor 2017 weer gaan stijgen. Dat is de verwachting van de grote onafhankelijke oliehandelaren zoals Vitol Group, Trafigura en Gunvor, meldt persbureau Bloomberg vandaag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

Rijk worden: tips van een selfmade miljonair

De meeste mensen begrijpen niet hoe ze rijk kunnen worden. Generatie na generatie pakken ze het op dezelfde manier aan en blijven ze falen. Op school leren ze basis boekhouding, budgetten en wiskunde. Ze leren lineair denken waardoor ze nooit zullen begrijpen waarom ze niet rijk worden.

Rijk worden begint met de manier waarop u denkt over geld. Wanneer uw ouders niet rijk waren, gelooft u dat u ook niet rijk kunt worden. U leert niet anders denken om meer geld te verdienen dan uw ouders ooit bij elkaar gekregen hebben.