EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9586 tot 9590
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

De 10 Super Bowl-advertenties die u gezien moet hebben

Het spannendste moment van de Super Bowl? De reclamepauze. Elk jaar strijden adverteerders om een plek in het meest begeerde - en duurste - reclameblok van het jaar. Miljoenen dollars worden neergeteld om de meest grappige, indrukwekkende of ontroerende spots op het grote (meer dan 100 miljoen televisiekijkers) publiek los te laten. Elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de Super Bowl commercials. Dit zijn de 10 beste spots van dit jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Olieprijzen voorspellen? Waarom niemand dat goed kan

Klimt de olieprijs dit jaar weer naar 50 dollar per vat of zakt de olieprijs juist verder weg? Voorspellingen genoeg, maar geen enkele expert heeft de waarheid in pacht.

De olieprijs krabbelt vanaf het huidige niveau van 34 dollar per vat eind dit jaar op naar een niveau van iets meer dan 50 dollar, zo stelden analisten afgelopen week in een peiling van persbureau Reuters.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Ravage op beurzen door zorgen over groei

De Europese aandelenbeurzen leverden maandagochtend fors in, na een vlakke openingsfase. 

De Europese aandelenbeurzen leverden maandagochtend fors in, na een vlakke openingsfase. 

Volgens handelaren maakten beleggers zich opnieuw zorgen over de groeivooruitzichten voor de wereldeconomie. De AEX in Amsterdam kende geen enkele stijger en de helft van de vijfentwintig fondsen verloor op zijn minst 2,5 procent.

Rond elf uur koerste de AEX 2,6 procent lager op 403,14 punten en daalde de Midkap 3,2 procent tot 630,14 punten. De toonaangevende indices in Londen, Frankfurt en Parijs leverden tussen 1,8 en 2,4 procent in.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Column Kees de Kort | Politici, hebben jullie de handen wel aan de bal?

Het weglekken van vertrouwen is de belangrijkste reden waarom de financiële markten zo volatiel zijn, stelt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Het weglekken van vertrouwen is de belangrijkste reden waarom de financiële markten zo volatiel zijn, stelt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Er wordt getwijfeld aan het vermogen van politici om de schade te repareren die monetaire autoriteiten wereldwijd hebben aangericht. "In China lopen ze als kip zonder kop rond om de beurs te redden, Japan rent omlaag en weer verder omlaag, Janet heeft gezegd dat de economie aantrekt en dat doet-ie niet. Kortom: kunnen we de monetaire autoriteiten nog wel vertrouwen? Kunnen we erop rekenen dat zij de zaak onder controle houden?"

Van de politici moeten we niet al te veel verwachten, zegt De Kort. Zo zijn de Amerikanen zijn in de ban van de verkiezingen. "Die die zijn alleen maar bezig met elkaar en niet met de economie. En in Europa: ook allemaal problemen in allerlei landen. Dus die beleggers staan te kijken: ja jongens, hebben jullie de handen wel aan de bal? Of gaan er allemaal rare dingen gebeuren?"

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Deutsche Bank 7% lager op de beurs

Het aandeel van Deutsche Bank is vandaag met ruim 7% gezakt naar een historisch dieptepunt van €14,03. Beleggers maken zich meer zorgen over de degelijkheid van deze bank met een balanstotaal dat vele malen groter is dan de omvang van de Duitse economie.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs