EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9611 tot 9615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Ook Roubini houdt rekening met helikoptergeld

Volgens econoom Nouriel Roubini moeten we serieus rekening houden met extreme maatregelen als helikoptergeld, extra monetaire verruiming en een belasting op contant geld. In een column voor Project-Syndicate schrijft Roubini dat centrale banken er met de conventionele instrumenten niet in geslaagd zijn de economie weer op gang te brengen en dat ze daarom naar nog zwaardere middelen zullen grijpen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Het slechtste jaar voor de bankensector sinds 2008?

Het eerste kwartaal zijn we overspoeld met slechte berichten over de bankensector. Zakenbanken als Deutsche Bank en Credit Suisse wisten daarbij in negatieve zin op te vallen. Zo liet Credit Suisse onlangs nog weten dat het dit jaar rekent op een halvering van de operationele winst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Morgen geen vluchten van en naar Griekenland door staking

Door een staking van de Griekse luchtverkeersleiders zullen er morgen geen vluchten van en naar Griekenland zijn. Dat maakte de vakbond van de luchtverkeersleiders vandaag bekend in Athene.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Negatieve rente voor Frankensteinhypotheek

Verschillende landen profiteren al van een negatieve rente als ze geld lenen, maar nu komt dat voordeeltje ook bij de huizenbezitter terecht. Een klant van Staalbankiers met een hypotheek van omgerekend €300.000 in Zwitserse franken merkte dat het voordeel van de negatieve rente niet aan hem werd doorberekend.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

‘Kabinet zet Koninklijke Munt in de etalage’

Het Rijk wil de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM) in Utrecht verkopen. Dat is de beste optie, zou het ministerie concluderen

Het Rijk wil de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM) in Utrecht verkopen. Dat is de beste optie, zou het ministerie concluderen

Een woordvoerster van staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën kan het bericht niet bevestigen: “Een besluit moet nog worden genomen.” Ze verwacht dat binnenkort. De KNM slaat sinds 1807 de Nederlandse munten en is in 1994 verzelfstandigd.

Het ministerie buigt zich over de toekomst van KNM wegens de financiële problemen bij de onderneming, die sinds vorige zomer onder verscherpt toezicht staat van het ministerie. Het staatsbedrijf heeft grote schulden en wordt overeind gehouden door Financiën, dat nog 18,8 miljoen euro tegoed heeft van de onderneming in Utrecht waar zo’n 130 mensen werken.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs