Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 9641 tot 9645
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Bent u al voorbereid op de volgende Bitcoin rally?

Tuur demeester, econoom en investeerder, heeft een aardige track-record wat betreft het voorspellen van de bitcoin koers. Hij was een van de eersten die Bitcoin opnam in zijn beleggingsportfolio en ook anderen adviseerde om in bitcoins te investeren. Hij is tegenwoordig editor in Chief bij Adamant Research en in die hoedanigheid heeft hij afgelopen week een lijvig rapport uitgebracht. De titel van het rapport genaamd: "How to position for the rally in Bitcoin" geeft aardig aan hoe Tuur denkt over de toekomst van de Bitcoin prijs.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

India importeert dit jaar recordhoeveelheid goud

India zal dit jaar waarschijnlijk voor het eerst meer dan duizend ton goud importeren, zo concludeert de All India Gems & Jewellery Trade Federation. De vraag naar goud is dit jaar toegenomen door de daling van de goudkoers, waardoor veel koopjesjagers op de markt kwamen. Ook steeg de waarde van de Indiase roepie.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Meer dan 50 onthoofdingen in Saoedi-Arabië

Terwijl de Amerikanen Black Friday vieren staan er in Saoedi-Arabië vandaag meer dan vijftig onthoofdingen op het programma, zo meldt Russia Today. Het zijn mensen die veroordeeld zijn voor ‘terrorisme’ en die door de regering als ‘criminelen en ‘Al-Qaida terroristen’ omschreven worden. Opvallend is dat heel veel veroordeelden afkomstig zijn uit het plaatsje Awamiyya, dat al sinds 2011 bekend staat als het epicentrum van demonstraties tegen de regering van Saoedi-Arabië.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Rutte waarschuwt voor uiteenvallen EU door vluchtelingencrisis

“De EU wacht mogelijk hetzelfde lot als het Romeinse rijk als we de buitengrenzen niet onder controle krijgen”, zo waarschuwt premier Mark Rutte. Met deze opmerking haalde hij vandaag zelfs de cover van de Financial Times. Vooral de zuidgrens van de Europese Unie is volgens de premier zo lek als een mandje, wat ook bevestigd wordt door de statistieken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 november 2015

Saoedi-Arabië droogt uit: zet pompen stil

Saoedi-Arabië hield lang haar meest waardevolle grondstof voor lief. Nu blijkt dat de voorraad niet onuitputtelijk is zet men één voor een de pompen stil.

Decennia lang hebben de Arabieren miljarden geïnvesteerd in pompinstallaties. Miljoenen liters werden jaarlijks opgepompt van diep onder de grond.

Nu blijkt dat de bronnen opdrogen en de pompen moeten worden stilgelegd. Weldra zullen de installaties bedolven worden onder het woestijnzand.