EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9641 tot 9645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Iran blijft productie en export van olie verhogen

Iran blijft zijn olieproductie en de export van olie fors vergroten, heeft de Iraanse olieminister Bijan Zanganeh gezegd tegen het Iraanse persbureau Mehr.

Iran blijft zijn olieproductie en de export van olie fors vergroten, heeft de Iraanse olieminister Bijan Zanganeh gezegd tegen het Iraanse persbureau Mehr.

Daarmee onderstreept Iran zijn positie als het gaat om een productiebevriezing, waar Saudi-Arabië, Rusland en andere olielanden graag naar toe willen.

Later deze maand vindt opnieuw overleg plaats over een handhaving van de productie. Voorwaarde voor een akkoord is echter dat andere belangrijke olieproducenten meedoen, maar Iran heeft tot dusver geweigerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Verenigde Naties onder vuur

Het interne onderzoekskantoor van de Verenigde Naties heeft ernstige tekortkomingen en onderzoeksfouten ontdekt in interactie tussen de organisatie zelf en organisaties die in verband worden gebracht met een vermeend omkopingsschandaal, waar ook een voormalig U.N. General Assembly president bij betrokken is.

In een 21-pagina’s tellend vertrouwelijk rapport van het U.N. Office of Internal Oversight Services’ (OIOS) wordt een overzicht gegeven van de resultaten van een audit in opdracht van VN secretaris-generaal Ban Ki-moon in reactie op de aanklachten tegen John Ashe – de UN General Assembly president in 2013-2014 – en zes andere mensen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Panama Papers: Smeercampagne van het Westen?

De Panama Papers onthullen hoe het grote geld belastingparadijzen, brievenbusfirma’s en juridische advieskantoren als Mossack Fonseca inzet om dubieuze geldstromen verborgen te houden voor het grote publiek. Op zichzelf is het een nobel initiatief om alle misstanden uit te zoeken, ware het niet dat er een aantal opmerkelijke zaken meespelen…

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Groeicyclus V.S. bijna ten einde?

Vaak wordt er gebruik gemaakt van historische grafieken en data om te voorspellen wat er zal gebeuren in de nabije toekomst, zo heb je bijvoorbeeld een gemiddelde groeicyclus van 5 tot 6 jaar. De Amerikaanse economie zit ondertussen in het zevende jaar van groei en dat kan erop wijzen dat een recessie nakend is.

Als we ons echt moeten baseren op deze gegevens, dan zit de Amerikaanse recessie er aan te komen. We zien vooral dat de Federal Reserve alles in werking stelt om deze groeicyclus uit te rekken om zo een recessie te voorkomen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Deze namen duiken op in de Panama Papers

Nu bij een grootschalig journalistiek onderzoek aan het licht is gekomen dat toppolitici, beroemdheden en rijke zakenlui massaal belastingen ontwijken via belastingparadijzen, komen de eerste namen aan het licht. En daar zitten heel wat bekende namen tussen. Een overzicht.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs