EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9641 tot 9645
Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

Shell bevestigt: 10.000 banen weg en winst gekelderd

De Nederlandse petroleumgigant Shell bevestigt dat het 10.000 jobs gaat schrappen, nadat de jaarwinst het sterkst daalde in 13 jaar. Dat meldt de BBC op zijn website.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

Jobs waarin het altijd een beetje vakantie is: ze bestaan!

Uren in de files staan of in suffe, overvolle treinen zitten om dan de dag door te brengen in een lelijk bouwsel van glas en metaal: je zou voor minder van zon, zee en strand beginnen dagdromen. En er zijn heel wat jobs waarmee je al een aardig stapje in de richting zet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

Onrust neemt toe, Fed-bestuurders weer volop in de schijnwerpers

De bezorgdheid in de markten neemt nog altijd toe. De aandelenkoersen gaan op en neer, de valutamarkt beweegt zeer onrustig en olie weet vooralsnog niet uit het diepe dal te klimmen. Hoog tijd voor de Fed-bestuurders om weer het licht van de schijnwerpers op te zoeken.

Men kon erop wachten: nadat Janet Yellen in december vol overtuiging haar plan voor een geleidelijke serie renteverhogingen had gecommuniceerd, ontstond er flink rumoer op de valutamarkten. Met name de munten van de groeilanden kregen het zwaar. Veel kapitaal verdween uit de emerging markets richting de dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

Chinese centrale bank grijpt in

De Chinese centrale bank heeft de prijs van de eigen munt, de yuan, vastgesteld op 6,5419 dollar. Het betreft de stevigste ingreep sinds de daling van de dollar begin januari.

De dollar stond woensdag al stevig onder druk na tegenvallende cijfers over de ontwikkelingen in de Amerikaanse dienstensector. Samen met zwakke data over de industrie die eerder in de week werden gepubliceerd, leiden die tot zorgen over de groeikracht van ’s werelds grootste economie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

Sterke beursnotering voor Chinese munt yuan

De Chinese centrale bank heeft de prijs van de eigen munt, de yuan, vastgesteld op 6,5419 dollar. Het betreft de stevigste ingreep sinds de daling van de dollar begin januari.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs