Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 966 tot 970
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

Bankiers waarschuwen: "Nieuwe financiële crisis zal hard toeslaan"

Een nieuwe financiële crisis ligt te rijpen in opkomende economieën en zal bijzonder zwaar zijn. Daarvoor waarschuwt een invloedrijke groep centrale bankiers. Opkomende markten zoals China tonen immers dezelfde tekenen dat hun economieën oververhitten als de VS vlak voor de financiële crisis van 2007-2008 lieten zien. Dat blijkt uit het jaarlijkse rapport van de Bank for International Settlements (BIS).

Die BIS staat bekend als 'de centrale bank voor centrale banken' en ze waarschuwt dat de wereldeconomie zwaar onder druk staat.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

Duizenden banen weg na overname Italiaanse probleembanken

De geplande overname van de Italiaanse probleembanken Banca Popolare di Vicenza en Veneto Banca door hun branchegenoot Intesa Sanpaolo kost mogelijk 3.900 medewerkers hun baan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

Rusland wil opnieuw een industriële grootmacht worden

Economische malaise of niet: Rusland ziet het grootst. Vorig jaar mochten we al proeven van het “Pharma 2020” plan: een ambitieus, misschien zelfs onrealistisch voornemen om van Rusland ’s werelds grootste farma-producent te maken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

CryptoValuta: een hype of een trend?

$90 miljard. Dat is vandaag de dag de omvang van de totale crypto valuta bij elkaar opgeteld. Enigszins een vertekend beeld daar de eerste bezitters van bitcoins nooit aan de huidige koers van $2.600 hebben gekocht. Of wat te denken van miners die enkel hebben geïnvesteerd in hardware om een veelvoud aan cryptocurrency te produceren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

Komt sterkst groeiende lage kostenmaatschappij weldra naar Europa?

De markt van de lage kostenmaatschappijen is zeer interessant. In Europa is het concept een groot succes. Denk maar aan businessmodellen als EasyJet, RyanAir en WizzAir.