Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 966 tot 970
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 8 augustus 2017

Verenigd Koninkrijk wil uitbetaling salaris in goud verbieden

In het Verenigd Koninkrijk is een nieuwe wet aangenomen die bedrijven verbiedt om personeel in goud uit te betalen. Met deze nieuwe maatregel probeert de regering “moreel weerzinwekkende” belastingontduiking te bestrijden. Volgens een panel van belastingexperts is het uitbetalen van werknemers in fysiek goud een slinkse methode om belastingen te omzeilen en de intenties van de regering te frustreren.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 7 augustus 2017

President Trump lanceert eigen journaal

Donald Trump heeft een nieuwe manier gevonden om tegengas te geven aan de traditionele media. Met ingang van deze week lanceert de president een wekelijkse nieuwsrubriek op de Facebook, geproduceerd door zijn eigen campagneteam.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 7 augustus 2017

Syrie eist onmiddellijk vertrekt international coalitie

Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Syrië eist een onmiddellijk vertrek van de internationale coalitie, een groep landen die onder leiding van de Verenigde Staten bombardementen uitvoeren op Syrisch grondgebied. Dat meldt het Syrische persbureau SANA. Volgens de regering van Assad zijn deze interventies in strijd met het internationaal recht en vinden deze plaats zonder goedkeuring van de Syrische regering.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 7 augustus 2017

India wil eigen zijderoute bouwen

In navolging op China wil ook India haar oude handelsroutes nieuw leven inblazen met de aanleg van een nieuwe ‘Noord-Zuid’ route richting de Kaspische Zee. Met een nieuwe spoorlijn wil India de havens langs de Perzische Golf en de Indische Oceaan verbinden met de Kaspische Zee, zodat goederen ook gemakkelijk naar Rusland en de landen in de Kaukasus vervoerd kunnen worden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 7 augustus 2017

Verenigde Staten dreigt met oorlog tegen Noord-Korea?

Als Noord-Korea niet stopt met haar raketprogramma en intercontinentale raketten blijft afvuren in de richting van de Verenigde Staten, dan zal er een oorlog komen tussen beide landen. Dat zei de Amerikaanse senator Lindsey Graham vorige week op NBC News, nadat hij met Trump over deze kwestie gesproken had. Trump zal niet toestaan dat Noord-Korea een nucleair wapen in handen heeft dat tegen de Verenigde Staten gebruikt kan worden.