EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9651 tot 9655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Premie IJsland in de problemen door Panama Papers

De premier van IJsland, Sigmundur David Gunnlaugsson, is in verlegenheid gebracht door onthullingen uit de Panama Papers. In een interview werd hem gevraagd of hij iets wist van de brievenbusmaatschappij Wintris op de Britse Maagdeneilanden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Panama Papers: Grootste lek sinds Wikileaks?

De Panama Papers onthullen hoe een groot aantal vermogende politici, criminelen, beroemdheden en topsporters brievenbusmaatschappijen en belastingparadijzen gebruiken om geldstromen voor het publiek en voor de belastingdienst verborgen te houden. Het gaat dan bijvoorbeeld om wapenleveranties, drugshandel, omkoping, financiële fraude en belastingontduiking.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Waarom je niet jaloers moet zijn op de miljonairs van The Sky is the Limit

Hopen geld, blitse bolides, een villa, een penthouse, bontmantels en juwelen: de rijken uit The Sky is the Limit hebben alles. Maar miljonairs hebben ook een pak problemen die je liever niet wil. Hier zijn vijf redenen waarom je eigenlijk echt niet jaloers moet zijn op hen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

IMF verwacht geen Griekenland-deal op korte termijn

IMF-directeur Christine Lagarde verwacht niet op korte termijn een akkoord te bereiken over een plan dat nieuwe steun aan Griekenland mogelijk kan maken. Ze schreef aan de Griekse premier Alexis Tsipras dat "we nog een flinke afstand zijn verwijderd" van een overeenkomst waar het fonds mee akkoord kan gaan.

Tsipras had opheldering geëist over gelekte notulen die zouden gaan over een discussie tussen IMF-functionarissen. Uit het verslag zou onder meer blijken dat zij gefrustreerd zijn doordat er weinig schot zit in de gesprekken over de hervormingen van de Griekse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 3 april 2016

Deze miljardair heeft 5 gouden tips voor de winnaars van de Amerikaanse superloterij

De recordjackpot van 1,56 miljard dollar in de Amerikaanse loterij Powerball zal onder drie winnaars worden verdeeld. Winnende loten zijn verkocht in de staten Californië, Tennessee en Florida. De kans op winst was klein: 1 op 292 miljoen, maar omdat er verschillende loten met dezelfde cijfercombinatie zijn verkocht, zijn er nu dus drie winnaars.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs