EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9656 tot 9660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 april 2016

Rusland profiteert van hogere goudprijs

De stijging van de goudprijs in de eerste drie maanden van dit jaar pakt goed uit voor de centrale bank van Rusland, want daardoor groeide de totale waarde van haar reserves aan tot $380 miljard. In 2015 voegde de centrale bank meer dan 200 ton goud aan haar reserves toe.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Panama Papers, wat moet u erover weten?

Bij ‘Panama’ denken we nu niet meer spontaan aan het kanaal dat de oversteek mogelijk maakt tussen de Grote en de Atlantische Oceaan. Nee… Nu denken we aan het ‘Panama schandaal’. Journalisten wereldwijd werkten een jaar achter de schermen samen om 11,5 miljoen documenten te verzamelen en uit te pluizen. Daaruit konden ze lijsten met namen van mensen en families puren die massaal fraude pleegden door valse vennootschappen op te richten in belastingparadijzen. Het befaamde onderzoek kreeg de naam ‘Panama Papers’.

Advocatenbureau Mossack Fonseca uit Panama hielp wereldwijd bedrijfsleiders, rijke families, voetballers, acteurs, … maar ook ‘de bakker om de hoek’ om in belastingparadijzen zoals de Seychellen ‘schermvennootschappen’ op te richten. Bedrijven die eigenlijk niet echt bestaan maar dienen om geld verborgen te houden. Een lokale stroman ‘leidt’ het bedrijf maar de verborgen aandeelhouder is Lionel Messi, de president van Oekraïne, regisseur Franco Dragone van Cirque du Soleil, Belgische adelfamilie de Spoelberch die belangrijk aandeelhouder van bierbrouwer AB InBev is, …

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Rijkste familie van België duikt op in Panama Papers

De familie de Spoelberch is een van de eerste Belgische namen die opduiken in een dossier rond de Panama Papers-onthulling. De rijkste familie van België blijkt na Lux- en SwissLeaks nu dus ook belastingen te ontwijken via Panama.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Als deze prins spreekt, beweegt de olieprijs

Mohammed Bin Salman zorgde er afgelopen vrijdag eigenhandig voor dat de olieprijzen een koersval van vier procent maakte. Waarom zijn de ogen gericht op deze Saudische prins?

Mohammed Bin Salman zorgde er afgelopen vrijdag eigenhandig voor dat de olieprijzen een koersval van vier procent maakte. Waarom zijn de ogen gericht op deze Saudische prins?

Persbureau Bloomberg sprak vrijdag met de Saudische prins Bin Salman, nummer twee in de lijn van opvolging, over de ontwikkelingen rond de olieproductie. De prins benadrukte dat Saudi-Arabië zijn olieproductie pas zal bevriezen als Iran en andere grote olieproducerende landen hetzelfde doen.

Als gevolg van Bin Salmans uitspraken daalden olieprijzen flink. Amerikaanse olie werd 4 procent minder waard, terwijl de prijs van Noordzee-olie met iets meer dan 4 procent zakte.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Premier IJsland wil niet aftreden na onthulling Panama Papers

Volgens de IJslandse premier Sigmundur David Gunnlaugsson is er niets mis met het offshorebedrijf van zijn vrouw. Voor hem is terugstappen als minister-president geen optie. "Ik heb niet overwogen af te treden vanwege dit en ik zal niet aftreden vanwege dit", zei hij desgevraagd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs