EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9676 tot 9680 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 april 2016

Ook zonder Amerikaanse schalie-olie was olieprijs hard gedaald

De harde daling van de olieprijzen in het afgelopen jaar wordt vaak in de schoenen geschoven van de Amerikaanse producenten van schalie-olie. Volgens econoom Lutz Kilian is dat onterecht.

In een column voor het Centre for Economic Policy Research (CEPR) gaat econoom Lutz Kilian van de universiteit van Michigan in op de invloed van Amerikaanse schalie-olie op de olieprijs.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 april 2016

Goudprijs heeft beste kwartaal achter de rug in 30 jaar

Op een gegeven moment stond de goudprijs gisteren op $1.234,56. Uiteindelijk sloot de goudprijs enkele centen lager af waarmee het in het eerste kwartaal meer dan $150 of 15% steeg. Dit is de sterkste kwartaalprestatie sinds 1986.

De goudprijs opende 2016 aan $1.065 en piekte even boven $1.280 om daarna terug te vallen. Heel even stond de goudprijs meer dan 20% hoger waardoor het officieel in een stierenmarkt vertoefde. Maar van zero to hero in 1 kwartaal is niet evident, zeker niet als je weet dat maart traditioneel de zwakste maand van het jaar is voor de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 april 2016

Column Kees de Kort | Het woord schaamte past niet bij Klaas Knot

De Nederlandsche Bank leest financiële instellingen de les over problemen die zijn veroorzaakt door het beleid van DNB zelf, zegt macro-econoom Kees de Kort.

DNB meldde deze week in een rapport dat verzekeraars onvoldoende werk hebben gemaakt van nieuwe verdienmodellen. Ook over de financiële weerbaarheid van banken was DNB kritisch. "Stel je voor dat ik jou een groot probleem bezorg, en dan een week later op de radio ga roepen dat jij je problemen niet oplost. Wat zou je dan van mij vinden?" vraagt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 april 2016

Hoe miljonair worden? 5 tekenen van bovenaf die je kunnen helpen

Miljonair worden is niet zo moeilijk. Het enige dat je nodig hebt is discipline en een vroege start. €10.000 op de spaarrekening, €5.500 sparen per jaar, 6% opbrengst per jaar en een tijdshorizon van 40 jaar, meer het je niet nodig om op pensioen te gaan met €1 miljoen.

Er zijn zelfs enkele tekenen die je een duw in de rug kunnen geven om het magische getal van 7 cijfers te bereiken:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 april 2016

'Bevriezen olieproductie hangt af van Iran'

Saudi-Arabië is alleen bereid de olieproductie te bevriezen als Iran en andere grote producenten dat ook doen. Dat heeft plaatsvervangend kroonprins Mohammed bin Salman gezegd in een interview met persbureau Bloomberg. 

Saudi-Arabië is alleen bereid de olieproductie te bevriezen als Iran en andere grote producenten dat ook doen. Dat heeft plaatsvervangend kroonprins Mohammed bin Salman gezegd in een interview met persbureau Bloomberg. 

Daarmee herhaalde hij de positie van Riyad over een eventuele productiebevriezing.

Saudi-Arabië, Rusland, Venezuela en Qatar praten op 17 april in Doha opnieuw over het bevriezen van de productie. Bij het vorige overleg in februari werd het voorstel geopperd om de productie op het niveau van januari te handhaven, om zo de olieprijzen te stutten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs