Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 9686 tot 9690
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

De goudkluizen lopen leeg en toch daalt de goudprijs. Hoe komt dat?

Het proces van de aankoop van fysiek goud zal in de toekomst heel anders verlopen als vandaag. Vandaag gaat u naar een goud shop en koopt u fysiek goud aan de prijs van de markt. Dit kan de komende jaren wel eens veranderen wanneer de kluizen van de zogenaamde Bullion Banks helemaal leeglopen.

Om dit beter te begrijpen legt Activist Post uit wat er aan de hand is. Wat we nu zien is dat de vraag naar fysiek goud en zilver steeds stijgt terwijl de prijs op de financiële markt steeds verder daalt. Dit is geen normale marktwerking meer.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Perth Mint lanceert volgend jaar nieuw goudcontract

De Australische Perth Mint gaat in samenwerking met de grootste effectenbeurs van Australië een nieuw goudcontract op de markt brengen. Daarmee wordt het voor grote institutionele beleggers makkelijker om goud te kopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Griekse economie op de knieën

De Griekse soap ligt ondertussen al enkele maanden achter ons en kende per chance een goede afloop, maar dat wilt daarom niet zeggen dat de situatie in Griekenland nu uitstekend is. Uit het kwartaalrapport blijkt dat de economie terug in het slop is geraakt door de woelige zomerperiode.

Het Griekse statistiekbureau Elstat heeft vrijdag nieuwe economische cijfers vrijgegeven voor het derde kwartaal. Men vreesde al voor een behoorlijk slecht rapport maar volgens de cijfers van Elstat staat het land er nog slechter voor dan eerst werd gedacht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Nieuwe stroom geld in zicht voor Griekenland

Griekenland heeft zicht op de eerste uitbetaling van 2 miljard euro. De geldschieters en Griekenland zijn het op grote lijnen eens over een volgende set hervormingen en bezuinigingen die het noodlijdende land moet uitvoeren in ruil voor financiële steun. De puntjes worden nog op de i gezet, zei een woordvoerster van de Europese Commissie vandaag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 november 2015

Volgens de wetenschap hebben de ouders van succesvolle kinderen deze eigenschappen gemeen

Als ouder willen we allemaal dat ons kind gelukkig is, het goed doet en als het kan succesvol wordt in het leven. Er is echter geen enkele opvoeding die succes garandeert. Maar wetenschappers kwamen er wel achter dat bepaalde eigenschappen van de ouders de kans op succes drastisch kan verhogen.

Dit is wat de ouders van succesvolle kinderen met elkaar gemeen hebben.