Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 9706 tot 9710
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

13 januari: Fed vecht tegen inflatiespook en 5 andere dingen die je moet weten

De kans op een recessie is volgens superbelegger Jeffrey Gundlach niet onaanzienlijk. Zeker niet als de Fed komend jaar de rente blijft verhogen. Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Noord-Korea niet langer welkom op economische top

Noord-Korea is niet langer welkom op het jaarlijkse World Economic Forum (WEF). De organisatie trekt de uitnodiging aan het land in vanwege de ondergrondse kernproef die Pyongyang vorige week naar eigen zeggen heeft uitgevoerd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Albert Edwards: Aandelenmarkt VS kan 75% dalen

Econoom Albert Edwards van Société Générale voorziet een nieuwe recessie in de Verenigde Staten die gepaard kan gaan met een koersdaling van 75% voor de Amerikaanse aandelenmarkt. Hij ziet donkere wolken boven de economie vanwege de zeer zwakke cijfers over de industriële productie in de Verenigde Staten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Griekenland ziet na 33 maanden prijzen opnieuw stijgen

Na 33 opeenvolgende maanden zitten de prijzen in Griekenland voor het eerst opnieuw in de lift. Dat is een indicatie dat het land uit de deflatie raakt en dat de economie opnieuw aantrekt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

De blocksize soap heeft weer een nieuwe aflevering genaamd: Bitcoin Classic

We hebben het hier op bitcoinspot.nl al eens gehad over de blocksize discussie. Heel in het kort gaat het erom dat er meer Bitcoin transacties per seconde verwerkt moeten kunnen worden om de groei van het netwerk op te vangen. Het is alleen de manier waarop waar men het niet over eens lijkt te kunnen worden. De nieuwste toevoeging aan de discussie is de Bitcoin Classic client van ,onder andere, Gavin Andresen.