Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 976 tot 980
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 27 augustus 2017

Hoe betrouwbaar is het nieuws?

Er is vandaag de dag veel kritiek op de berichtgeving in de zogeheten ‘mainstream media’, de gevestigde namen in de wereld van kranten, radio en televisie. Dankzij het internet en burgerjournalistiek via social media wordt steeds duidelijker dat er ook een andere kant is van het journaal en dat de waarheid soms (of vaak) heel anders is dan wat de kranten en het journaal ons doen geloven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 27 augustus 2017

Ben Bernanke keynote speaker op blockchain-event

Het bedrijf achter cryptovaluta Ripple (XRP), de op drie na grootste cryptomunt, houdt van 16 tot en met 18 oktober een conferentie genaamd: “Swell: The Future Is Here“.

Opvallende daaraan is dat Ben Bernanke, van 2006 tot 2014 voorzitter van de Federal Reserve, een van de keynote speakers zal zijn.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 27 augustus 2017

Qatar legt nieuwe bom onder conflict met buurlanden

Qatar gaat zijn banden met Iran verder aanscherpen en stuurt zijn ambassadeur opnieuw naar Teheran ‘om er de bilaterale relaties met de Islamitische Republiek Iran te versterken.” Dat heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Golfstaat donderdag aangekondigd. Die aankondiging dreigt de situatie in de regio verder te compliceren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 26 augustus 2017

China verbiedt nieuwe investeringen Noord-Koreaanse ondernemingen

Noord-Koreaanse burgers en bedrijven kunnen geen nieuwe zaken meer doen in China. Bestaande afspraken mogen worden nageleefd, maar ondernemingen mogen geen nieuwe investeringen meer doen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 26 augustus 2017

Koers euro omhoog na toespraak president ECB

ECB-president Mario Draghi heeft op de bankiersbijeenkomst in het Amerikaanse Jackson Hole een betoog gehouden tegen het protectionisme. Omdat het hoofd van de Europese Centrale Bank (ECB) geen moeite deed de koers van de euro wat omlaag te praten, steeg de waarde van de Europese eenheidsmunt na zijn woorden tot het hoogste niveau sinds begin 2015.