EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9786 tot 9790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

“ Japan zal doorgaan met stimuleren ”

Vandaag de dag leven we in een wereld waarin de groei van de wereldeconomie met name op peil wordt gehouden door de stimulerende maatregelen van de centrale banken. De meeste Westerse economieën hebben te maken met historisch lage rentestanden en deze lage rentestanden moeten er voor gaan zorgen dat de consumenten massaal geld gaan uitgeven.

Ook de Bank of Japan heeft de afgelopen maanden diverse stimulerende maatregelen doorgevoerd. Zakenbank HSBC denkt dat de Japanse overheid ook de komende tijd de economie zal blijven stimuleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Kamikaze acties

Eindelijk was het afgelopen donderdag zover. De financiële markten keken er al tijden reikhalzend naar uit. De ECB zou weer met een beslissing komen en maakte bekend dat ze de rente (toch onverwachts) weer verlaagde. Het feit dat zo ontzettend wordt uitgekeken naar een beslissing van president Draghi, voormalig medewerker van Goldman Sachs, geeft te denken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Japanners kopen veel meer goud door negatieve rente

Door de extreem lage rente neemt ook de vraag naar goud in Japan weer toe, zo verklaarde de grootste goudhandelaar van het land tegenover Bloomberg. De goudprijs is dit jaar al meer dan 17% gestegen, maar dat weerhoud de bevolking er niet van een deel van hun spaargeld om te zetten in goud.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Zilver zwaar ondergewaardeerd tov Goud

Zilver is sterk ondergewaardeerd ten opzichte van goud. De laatste keer dat deze ratio werd behaald steeg de zilverprijs maar liefst met....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

'Wassenaar en Aerdenhout hebben weer duurste huizen'

Wassenaar en Aerdenhout hebben de duurste huizen van het land. De duurste straat is de Konijnenlaan in Wassenaar met een gemiddelde woningwaarde van 2,35 miljoen euro. Aerdenhout-Zuid is de duurste buurt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs