Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 9796 tot 9800
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

Stoomcursus cybercriminaliteit met bitcoins

Bitcoins worden meer en meer gebruikt als betaalmiddel. En of we het nou leuk vinden of niet, criminelen maken er ook gebruik van. Op welke schaal is nog grotendeels giswerk maar blijkbaar toch wel zo substantieel dat TNO Bitcoin uitvoerig behandelt in zijn cursussen cybercrime. Peter de Ruiter was aanwezig bij deze cursus en hij praat je, in zijn artikel op FTM.nl, bij over wat je moet weten om als cybercrimineel en consument veilig aan de slag te kunnen. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

“We staan voor de grootste welvaartstransfer in de geschiedenis.”

Mike Maloney heeft een nieuwe schitterende video klaar. Maloney zegt dat welvaart nooit vernietigd wordt, het verplaatst zich alleen maar. We staan aan de vooravond van de grootste welvaartstransfer in de geschiedenis. Als u weet aan welke kant u moet staan, kunt u profiteren van de grootste opportuniteit ooit.

De financiële geschiedenis herhaalt zichzelf iedere keer. Na de eerste dreiging van deflatie volgt er het printen van geld. Hierna volgt echte deflatie waarna centrale banken de geldpers in overdrive zetten wat uiteindelijk resulteert in hyperinflatie.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

Errol Keyner: Frankrijk spuugt op begrotingsregels EU, met aanslagen Parijs als excuus

Frankrijk grijpt de aanslagen in Parijs en de oorlog tegen IS aan om zich niet aan de Europese begrotingsregels te houden, schrijft Errol Keyner. Structurele maatregelen om de Franse economie te hervormen worden zo weer op de lange baan geschoven.

Woedend is Frankrijk. Waar halen de bureaucraten uit Brussel het lef vandaan om kritiek te leveren op de Franse overschrijding van de begrotingsregels?

De voormalige wereldmacht overschrijdt al jaren de afgesproken 3 procentnorm, waarbij overheden maximaal 3 procent meer mogen uitgeven dan ze binnenkrijgen. En de Fransen gaan daar voorlopig nog wel mee door.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

Groningse gaskraan moet verder dicht, oordeelt Raad van State

Minister Henk Kamp van Economische Zaken moet de gaskraan verder dichtdraaien. De Nederlandse Aardolie Maatschappij NAM mag tot oktober 2016 maar 27 miljard kuub aardgas winnen in Groningen.

Dat heeft de Raad van State woensdag besloten in een zaak rond tientallen bezwaren van onder meer gemeenten, belangengroepen en particulieren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

Alweer bewezen: vrijhandel is vrede

De Russische sancties komen onder steeds grotere druk te staan. Enkele Europese industriële kroonjuwelen, zoals Shell, E.ON, BASF en OMV hebben zich al uitdrukkelijk uitgesproken tégen de sancties.

Het zwaartepunt van het verzet tegen Brussel ligt in Duitsland en Oostenrijk. Logisch: bijna 40% van de Europese export die voor Rusland is bestemd komt uit deze twee landene.