Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 981 tot 985
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Europees Parlement wil “iets” doen met blockchain-technologie

Momenteel wordt het EU-budget voor 2018 behandeld in het Europees Parlement. Wat daarbij onmiddellijk opvalt is de grote aandacht van bepaalde amendementen voor blockchain-technologie.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Ook Iraanse president Rohani zegt nu zijn raketprogramma te willen uitbreiden

Nu de spanningen tussen Noord-Korea en de VS oplopen, steekt er nog een ander land de kop op. Iran stelt klaar te zijn voor alle mogelijke scenario’s als Trump zich terugtrekt uit het atoomakkoord van 2015, inclusief het snel heropstarten van z’n nucleair wapenprogramma. Tijdens zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York eerder deze week haalde de Amerikaanse president zwaar uit naar Iran.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 september 2017

JPMorgan opent een groot kantoor in Poolse hoofdstad

De Amerikaanse bank JPMorgan opent een operationeel hoofdkantoor in Warschau. Voor de vestiging in de Poolse hoofdstad worden ''enkele duizenden" werknemers aangetrokken.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 25 september 2017

9 dingen die je enkel begrijpt als je werkt in het weekend

Werken in het weekend, steeds meer mensen moeten het doen. Het is niet altijd even makkelijk, maar er zijn ook voordelen. Dit zijn 9 dingen die alleen weekendwerkers kunnen begrijpen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Spaans schip met 16.000 agenten in Barcelona om referendum met geweld te stoppen

Catalaanse minister BuZa: ‘Democratie Spanje en Europese Unie staat op het spel’ – In de maak zijnde Liberaalgroene kabinet VVD-CDA-D66-CU zal ontmanteling Nederlandse democratie, vrijheid en welvaart in nog hogere versnelling zetten