Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 981 tot 985
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 31 juli 2017

Bitcoin: pyramidespel of toekomst?

Bitcoin, de bekendste virtuele munt, kent zowel hevige voorstanders als tegenstanders. Miljardair Howard Marks, co-CFO bij Oaktree Capital waarschuwt echter dat deze cryptomunten een verborgen pyramidesysteem zijn welke elk moment kan imploderen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 31 juli 2017

Ondanks positieve berichten blijft Griekenland nog decennia lang economische paria

De Griekse overheid kon afgelopen week positief nieuws kon voorleggen met de goedkeuring van een nieuwe lening door het IMF en een voorzichtige terugkeer naar de kapitaalmarken. De realiteit voor de gewone Griek is echter bijzonder grimmig waarbij 1 op de 3 kampt met de grens van de armoede.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 31 juli 2017

Nieuwe data tonen Russische hulp aan Noord-Korea aan

De situatie in Noord-Korea blijft gespannen en kan mogelijks nog verder escaleren door de oorlogsretoriek van Trump. Nieuwe gegevens zijn echter bijzonder verontrustend waarbij aangetoond wordt dat Rusland de afgelopen jaren op grote schaal het Noord-Koreaanse regime steunde.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 31 juli 2017

Deze tiener werd miljonair na een weddenschap met zijn ouders

Erik Finman is 18 jaar oud en miljonair. Niet omdat hij een erfenis heeft gekregen, maar dankzij zijn eigen werk en inventiviteit. Alles startte in 2011 toen hij 12 jaar oud was, en een weddenschap aanging met zijn ouders: indien hij 1.000 dollar zou kunnen omzetten in 1 miljoen dollar, dan zou hij niet naar de universiteit moeten gaan. Dat schrijft The Telegraph.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 31 juli 2017

Atlantisme in crisis: Europese regeringen volgen Amerikaanse Ruslandpolitiek niet meer

Vorige week werden in de Amerikaanse Kamer en Senaat met een overweldigende meerderheid de sancties tegen Rusland verlengd en uitgebreid. Bovendien ziet het er naar uit dat Trump de wet gewoon zal ondertekenen.

Dat is niet naar de zin van de Europese partners, die de gewoonte hebben om in de pas van Washington te lopen, als het op Ruslandpolitiek aankomt. Deze week lieten de Duitse en Finse regeringen zich uitdrukkelijk negatief uit over de verscherpte Ruslandpolitiek van de Amerikanen.