EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 981 tot 985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Over investeren in goud: Het hoe, waarom en wanneer

Is de tijd aangebroken om te investeren in goud? Hoe u het best uw portfolio beschermt en laat groeien door middel van beleggen in het gele edelmetaal. USAGOLD – 45 jaar ervaring in de business – biedt een gratis cursus ‘Gold 101’ aan waarop u zich hier vrijblijvend kunt inschrijven. U leert er alles over wie er in goud investeert, wat de rol van goud is in een beleggingsportefeuille, maar ook waar en waarom je het beste in goud kunt investeren. De almaar rijzende spanningen in de wereld zijn wellicht historisch een uitgelezen moment om de stap te zetten naar bescherming en spreiding van uw vermogen, door te investeren in goud.

Voor zij die het Engels minder machtig zijn is de volgende site interessant. De die-hard fans van goud vinden dan weer hun gading op Goudvergelijken.nl en Kitco. Ook bij KWN is vaak interessante materie over goud en de goudprijs te lezen. Ook onderstaande video is wel interessant; ga long goud en je short direct eigenlijk ‘the whole fucking thing’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Facebook denkt aan een eigen cryptocurrency

Facebook wil zijn eigen cryptocurrency gaan uitbrengen. Dat raakte bekend, nadat het sociale medium eerder deze week al aankondigde een nieuw team op te starten dat de mogelijkheden van de blockchaintechnologie moet gaan onderzoeken. Die eigen crypto moet het handelen op hun platform een pak makkelijker gaan maken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Na 16 dagen en 11.000 kilometer: eerste Zijderoute-trein uit China aangekomen in haven Antwerpen

De eerste, exclusief voor Antwerpen bestemde Zijderoute-trein is  aangekomen in de Antwerpse haven. "We zijn al lang bezig met deze rechtstreekse treinverbinding en het is daarom een belangrijke mijlpaal in onze handelsrelaties met China", zegt Luc Arnouts, directeur internationale netwerken Havenbedrijf Antwerpen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Cryptomarkt 29 miljard euro lichter in enkele uren, en het is nog niet voorbij

De hele cryptomarkt heeft gisteren zware klappen gekregen. De waarde van de markt zakte in enkele uren met 35 miljard dollar (29 miljard euro) naar beneden. En vandaag lijkt de markt de daling verder te zetten.

De cryptomarkt zakte gisteren in nadat bekend raakte dat fraudeonderzoekers waren binnengevallen bij Upbit, de grootste cryptobeurs van Zuid-Korea. Het nieuws sloeg in als een bom en de markt maakte een tuimeling van 35 miljard dollar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Kijken als een konijn in de lichtbak

De economie in het Verenigd Koninkrijk is in het eerste kwartaal van dit jaar veel minder hard gegroeid dan gedacht, maar volgens the Bank of England is er niks aan de hand. 'Dat zijn net mensen die als konijnen in de lichtbak kijken. Ze zien nergens iets. De groei is laag, gaat beter, inflatie is hoog maar gaat omlaag. Kortom: why worry, be happy. Dat noemt zich verantwoordelijk, echt ongelofelijk.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs