EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9806 tot 9810
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

3 redenen waarom Rusland wil praten over verlaging olieproductie

De lage olieprijzen zorgen voor flinke problemen in de wereld. Naar verluidt wil Rusland met Saoedi-ArabiĆ« praten over een verlaging van de olieproductie om de prijzen te stabiliseren. Zoā€™n verzoek lijkt niet meer dan logisch, want het land van Vladimir Poetin ondervindt flinke last van de lage prijzen.

Toen Vladimir Poetin president werd in 2000, stond de olieprijs op 28,40 dollar per vat. Na een vijfjarige periode van prijzen boven de 100 dollar, is de cirkel 15 jaar later weer rond.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

China waarschuwt Soros: ā€œGa niet short op yuan en Hong Kong dollarā€

Opmerkelijk nieuws uit China. Diverse staatsmedia openen de aanval op de legendarische belegger George Soros. In verschillende artikelen klinken waarschuwingen aan het adres van de filantroop. De boodschap is duidelijk: een aanval op de yuan en de Hong Kong dollar zal niet slagen.

De gang van zaken is zeer opmerkelijk. Het begint met een ingezonden brief van Wang Baoan, het hoofd van het Chinese CBS. Hij stelt in de China Daily dat Soros verantwoordelijk is voor de grote volatiliteit in de toch al instabiele financiƫle markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Akkoord tussen Italiƫ en EU om "bad bank" op te richten

De Italiaanse minister van Financiƫn Pier Carlo Padoan en de Europese Commissie hebben gisteren een akkoord bereikt over de oprichting van een Italiaanse "bad bank". Dat heeft eurocommissaris voor Concurrentie Margrethe Vestager gemeld in Brussel. Daardoor zal Italiƫ zijn banken kunnen zuiveren van leningen die waarschijnlijk niet zullen worden terugbetaald.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Zilver en Goud stijgen ruim 5%

De zilverprijs en goudprijs in dit jaar met ruim 5% gestegen. Het meest opvallende uit de meest recente data is...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 26 januari 2016

Willem Middelkoop interviewt Dirk Bezemer; De financiƫle sector moet afgeslankt worden.

DirkĀ heeft in 2009 een lijst gemaakt van personen die de economische crisis hebben zien aankomen of zelfs voorspelt. Dit deed hij na een uitspraak van Nout Wellink die voor de camera riep:ā€kijk mij er niet op aan want niemand heeft deze crisis aan zien komen!ā€ dat werd links en rechts door centrale bankdirecteuren herhaald. Bezemer kende een aantal personen die het wel hadden aan zien komen en ging gericht op onderzoek uit. Vele van hen werden niet serieus genomen, maar hebben uiteindelijk gelijk gekregen. Het onderzoek kreeg een academische status en heeft in wetenschappelijke kringen veel mensen wakker geschud.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs