Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 9816 tot 9820
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 10 december 2015

Beleggingen Grootste Goud ETF naar 7 jaars dieptepunt

Beleggers in Goud hebben sinds juli ruim 65 ton goud.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 december 2015

Saudi’s halen stilletjes olie van de markt, Chinezen kopen door

Er is paniek op de grondstoffenmarkten. Anders kun je het toch moeilijk noemen. Voor het eerst sinds de financiële crisis noteerde een vat Brent olie even onder de $40. En de Bloomberg grondstoffenindex, te zien in onderstaande grafiek, is vanaf de top met ruim twee derde gevallen. De dieptepunten van 1998 zijn nu binnen handbereik. De supercyclus in grondstoffen, gedreven door een hongerig China dat zich in 2001 bij de WTO aansloot, is nu definitief voorbij, zo schrijft commentator Ambrose Evans-Pritchard in de Telegraph.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 december 2015

Rabobank schrapt 9.000 arbeidsplaatsen

Rabobank schrapt de komende jaren 9.000 voltijdse banen. Dat maakte het coöperatieve financiële concern uit Nederland bekend. 

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 9 december 2015

Rabobank gaat duizenden banen schrappen

Vakbonden vrezen dat Rabobank de komende drie jaar duizenden banen gaat schrappen. Volgens FNV-bestuurder Jean Paul Veenhuizen heeft de bank laten weten dat het om “aanzienlijke aantallen” gaat. Hij gaat zelf uit van tussen de 8.000 en 10.000 banen die verdwijnen.

Voorzitter Reinier Castelein van vakbond De Unie heeft van de Rabo-top gehoord dat er “forse consequenties komen voor de personele bezetting”, zonder dat die concrete aantallen wilde noemen. “In de wandelgangen gaan aantallen van 8000 tot 12.000 banen rond”, zegt hij.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 december 2015

7 waarheden over geld die uw leven veranderen

Financieel advies heeft heel dikwijls te maken met uw persoonlijke situatie. Wat goed advies is voor de ene is minder goed advies voor de andere. Maar de financiële wereld kent ook enkele waarheden, geld tips als het ware, die voor iedereen van toepassing zijn.

Lees deze tips over geld en laat ze uw leven beter maken.