EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9821 tot 9825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Een nieuwe zeepbel binnen de huizenmarkt?

De meeste mensen zullen zich nog wel de rampzalige crisis herinneren die een aantal jaren geleden uitbrak. Tijdens deze crisis daalden de huizenprijzen flink in waarde, omdat er een grote zeepbel was ontstaan binnen de huizensector. We hebben het hierbij natuurlijk over de crisis die de geschiedenisboeken is ingegaan onder de naam ‘financiële crisis’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Wat is de kostprijs van terrorisme?

Volgens Keynesianen zijn de gepleegde aanslagen in Brussel goed voor de economie. The Broken Window Fallacy, weet u wel?

Volgens Keynesianen zijn de gepleegde aanslagen in Brussel goed voor de economie. The Broken Window Fallacy, weet u wel?

Door de massale schade, moeten bouwbedrijven nu de vlieghaven herbouwen, hebben bedrijven die ramen aanleveren nieuwe orders, aangezien al het glas stuk is, er moeten nieuwe metrostellen besteld worden enz.

Links gelooft nog steeds in overheidsinvesteringen en The Broken Window Fallacy. Te vaak wordt vergeten dat het geld dat nu gebruikt moet worden, niet meer naar andere soorten van consumptie kan vloeien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Goud kopen vandaag is niet als aandelen kopen in 2009 maar als in 1941

Sinds de piek in 2011 daalde de goudprijs 46%, de zilverprijs 70% en goud/zilvermijnaandelen werden volledig gedecimeerd. Dit kwam echter niet als een verrassing voor de aanhangers van de ElliotWave techniek. Voor hen stond deze correctie in de sterren geschreven. Maar die sterren zeggen ook dat goud en zilver aan het begin staan van een nieuwe stijging die decennia kan duren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Heb je minder dan 10 miljoen? Te min voor private bank J.P. Morgan

De rijken zijn de afgelopen jaren rijker geworden. Dat betekent ook: meer ruimte voor vermogensbeheerders die alleen superrijken als klant willen hebben.

De rijken zijn de afgelopen jaren rijker geworden. Dat betekent ook: meer ruimte voor vermogensbeheerders die alleen superrijken als klant willen hebben.

De meeste mensen zouden maar wat blij zijn als ze een miljoen hadden om te beleggen. Maar in de wereld van de rijken is er al enkele jaren sprake van een groeiende kloof tussen simpele miljonairs, rijken met tientallen miljoenen, en de echte elite met honderden miljoenen tot miljarden.

Die kloof tussen de rijken en ultra-rijken is ook zichtbaar bij de activiteiten van gespecialiseerde banken die de vermogens van welgestelden beheren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

JP Morgan verkiest goud boven aandelen

Zowel aandelen als goud hebben er sinds begin dit jaar een mooie herstelbeweging op zitten. Toch moeten we onze focus verleggen richting goud, alleszins volgens JP Morgan. Een expert van de zakenbank is van mening dat het nu verstandiger is om goud te kopen in plaats van aandelen.

Het advies van één van de meest gewaardeerde experts op Wall Street wordt in de financiële wereld op zijn minst serieus genomen. Marko Kolanovic, Global Head of Quantitative & Derivates Research bij JP Morgan, raadt beleggers aan om aandelen in te wisselen voor goud.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs