EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9826 tot 9830
Geplaatst op: dinsdag 26 januari 2016

Aandeel Deutsche Bank zakte 40% in drie maanden

Het aandeel van Deutsche Bank zakte in de afgelopen drie maanden met 40% en staat met een koers van €16,38 op het laagste niveau in meer dan twintig jaar tijd. De koers ligt vandaag de dag zelfs lager dan in het voorjaar van 2009, toen bankaandelen wereldwijd een historisch dieptepunt bereikten. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 26 januari 2016

Chinese beurs naar laagste niveau in 13 maanden

De aandelenmarkt van China zakte vandaag naar het laagste niveau in meer dan een jaar tijd. De Shanghai Composite Index daalde met 6,4% naar 2.749,79 punten, omdat beleggers zich zorgen maken over de vlucht van kapitaal uit de Chinese economie.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 26 januari 2016

Amerikaanse olie weer onder 30 dollar per vat

De olieprijzen zijn maandag weer diep weggezakt, na de opleving van afgelopen vrijdag. Saudi-Arabië liet weten dat het niet van plan is investeringen in nieuwe olieprojecten terug te schroeven. Aan het overaanbod lijkt dan ook nog lang geen einde te komen.

De prijs van Amerikaanse ruwe olie zakte meer dan 7 procent terug tot ruim onder de 30 dollar per vat, terwijl ook die van Brentolie dat niveau weer dicht is genaderd. Vrijdag stegen de prijzen van beide varianten nog met bijna 10 procent tot dik boven de 31 dollar per vat. Dat werd toegeschreven aan het barre winterweer in de Verenigde Staten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 januari 2016

Bitcoin, een mislukt experiment? (Tuur Demeester)

Volgens, Econoom en Bitcoin belegger van het eerste uur, Tuur Demeester is de huidge blocksize discussie eigenlijk een richtingenstrijd. Wordt Bitcoin een tegenhanger van Paypal/Visa of gaat Bitcoin het nieuwe digitale goud worden? In zijn artikel op Express Business gaat hij verder in op deze vraag. Ik raad ook zeker aan om de Cryptoshow podcast van 18 januari luisteren waarin hij uitgebreid ingaat op deze kwestie. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 januari 2016

Ierland vraagt Groot-Brittannië in de EU te blijven

Als de Britten volgend jaar besluiten uit de Europese Unie te stappen, dan zou dat ernstige economische gevolgen voor Ierland hebben. Die waarschuwing liet de Ierse minister-president Enda Kenny maandag in Londen horen.

Als de Britten volgend jaar besluiten uit de Europese Unie te stappen, dan zou dat ernstige economische gevolgen voor Ierland hebben. Die waarschuwing liet de Ierse minister-president Enda Kenny maandag in Londen horen.

Kenny is in Londen, waar hij een ontmoeting heeft met zijn Britse ambtgenoot David Cameron.

De Ierse republiek, zo zei Kenny, heeft meer te verliezen door een zogenoemd Brexit dan Groot-Brittannië zelf. Het besluit de Europese Unie te verlaten, zou vooral Noord-Ierland treffen, economisch maar ook politiek.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs