Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 9836 tot 9840
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 november 2015

13 redenen waarom U (nog) NIET rijk bent

U kunt op veel plaatsen (en ook op Slim Beleggen) lezen wat u moet doen om rijk te worden. Wat u echter nergens anders leest, is waarom U nog niet rijk bent. Wat houdt u tegen om rijk te worden?

Dit zijn alvast 13 redenen die ervoor zorgen dat U nog NIET rijk bent.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 16 november 2015

Oekraïne laat langdurige recessie achter zich

De economie van Oekraïne is in het derde kwartaal uit een achttien maanden durende recessie gekomen, geholpen door de relatieve rust in het economisch belangrijke oosten van het land. 

Dat blijkt uit cijfers die maandag werden gepubliceerd door het Oekraïense statistiekbureau.

De economie groeide vorig kwartaal met 0,7 procent in vergelijking met het tweede kwartaal, aldus voorlopige cijfers. Op jaarbasis ging de economie echter nog met 7 procent. achteruit.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 16 november 2015

'Nederlandse hypotheken staan er in buitenland nog slecht op'

De Nederlandse hypotheken trekken in het buitenland nog veel negatieve aandacht. Er zijn eigenschappen die in andere eurolanden worden gezien als een groot risico.

Dat zegt Jan Sijbrand maandag, directeur toezicht bij de Nederlandsche Bank (DNB).

"Aan de hypotheekportefeuille willen we speciaal aandacht geven in Europa, ook omdat er internationaal veel negatieve aandacht voor is. Er zijn veel aparte trekjes", zegt Sijbrand.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 16 november 2015

Poetin: 'ISIS krijgt financiering uit 40 landen'

De Russische president Poetin heeft tijdens het G20 topoverleg in Turkije gezegd dat de terreurdaden van ISIS gefinancierd worden door bedrijven uit in totaal 40 verschillende landen, waaronder een aantal landen die lid zijn van de G20. Rusland toonde op de G20 top satellietbeelden en luchtfoto’s, waarop de omvang van de oliehandel van ISIS te zien zou zijn.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 16 november 2015

Stijging S&P 500 gedragen door handvol bedrijven

De stijging van de Amerikaanse aandelenmarkt wordt gedragen door slechts een handvol bedrijven, zo merkt David Kostin van Goldman Sachs op. De huidige situatie is vergelijkbaar met de technologiebubbel van eind van de jaren negentig, toen een klein aantal populaire aandelen de index naar een recordniveau deed stijgen.