EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9841 tot 9845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

“Waar is jouw Ferrari gebleven?”

Soms hebben we iets nodig om over na te denken. Dikwijls ligt de oplossing voor het grijpen, maar zien we het niet. Laat onderstaand verhaal dan ook een wijze les zijn over je persoonlijke financiële toestand. Een man die niet rookt neemt een pauze samen met zijn collega die wel rookt. “Hoe lang rook je al?”, vraagt hij. “30 jaar”, zegt de roker. “30 jaar! Dat heeft je veel geld gekost. Een pakje per dag en je bent ongeveer €1.900 per jaar kwijt. Amai, amai, dan zijn er toch veel betere dingen die je kan doen met je geld. Investeer dat bedrag eens gedurende 30 jaar aan gemiddeld opbrengst van 8% per jaar en je hebt zo’n €250.000. Daar kan je een Ferrari mee kopen.”, zegt de niet-roker. De roker kijkt zijn collega raar aan en vraagt “Rook jij?”. “Nee.” “Waar is jouw Ferrari dan?”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

China vroeg Federal Reserve om hulp bij crash aandelenmarkt

De Chinese centrale bank heeft de Federal Reserve vorig jaar om hulp gevraagd, zo blijkt uit documenten die Reuters in handen kreeg onder de Freedom of Information Act. Dat gebeurde in de zomer van vorig jaar, toen de Chinese aandelenmarkt in korte tijd meer dan dertig procent van haar waarde verloor en er op één dag zelfs 8,5% van de koersen af ging.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Goudreserves Rusland stijgen verder

Rusland heeft afgelopen maand de goudreserves weer verder zien toenemen. De Russische Centrale Bank kocht.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Aanslagen in Brussel: aandelen zakken weg – goud stijgt

De chaos in België is compleet na verschillende aanslagen op de luchthaven van Zaventem en de metrostations in Brussel. De aandelenmarkten zakken weg na deze nieuwe terreuraanslag, vooral aandelen uit de toeristische sector hebben het moeilijk. Goud stijgt als veilige haven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Europese beurzen in het rood na aanslagen Brussel

De Europese beurzen zijn dinsdag in de min geopend na de aanslagen in Brussel. De AEX stond rond 09.30 uur 1,2 procent lager, de beurs in Brussel verliest ongeveer 1 procent. 

De Europese beurzen zijn dinsdag in de min geopend na de aanslagen in Brussel. De AEX stond rond 09.30 uur 1,2 procent lager, de beurs in Brussel verliest ongeveer 1 procent. 

Bij de luchthaven en meerdere metrostations deden zich dinsdagochtend twee explosies voor. Naar verluidt zouden daarbij meerdere doden en gewonden zijn gevallen. 

Aandelenmarkten in Frankfurt, Parijs en Londen daalden respectievelijk 1,5 procent, 1,3 procent en 1 procent een half uur na de start van de handel. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs