Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 986 tot 990
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Russische premier hekelt Amerikaanse sancties: "Sancties betekenen totale handelsoorlog"

De sancties tegen Rusland waar de Amerikaanse president gisteren zijn handtekening onder zette, betekenen niets minder dan een totale handelsoorlog tegen Rusland. Dat schrijft de Russische premier Dmitry Medvedev op Facebook. Hij heeft alle hoop opgegeven dat de relaties tussen beide landen zullen verbeteren.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Er komt geen eind aan de lekken: “Met Poetin had ik een fijn gesprek, dit is gewoon belachelijk”

De Amerikaanse krant Washington Post heeft de transcripties bekomen van de telefoongesprekken die president Trump kort na zijn inhuldiging in januari voerde met twee van zijn ambtsgenoten: de Mexicaanse president Enrique Peña Nieto en de Australische premier Malcolm Turnbull.

Met Peña Nieto sprak Trump uiteraard over de bouw van de muur aan de zuidelijke grens met Mexico, met Turnbull sprak hij over de opname van 2.000 vluchtelingen uit Australische detentiecentra, een overeenkomst die de premier had gesloten met Trumps voorganger Barack Obama.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Een mysterieuze Spanjaard steekt Jeff Bezos voorbij als 2e rijkste persoon ter wereld

Tenzij je de Facebookpagina van Slim Beleggen regelmatig volgt, heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord van Amancio Ortega. Deze mysterieuze Spanjaard komt zelden in het nieuws maar werd deze week wel opnieuw de 2e rijkste persoon ter wereld. Hij steekt Jeff Bezos van Amazon opnieuw voorbij.

Vorige week werd Bezos nog een halve dag de rijkste persoon ter wereld. Hij stootte eventjes Bill Gates van de troon. Maar sindsdien staat het aandeel Amazon zo’n 5% lager en speelde de CEO enkele miljarden kwijt.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump

‘Trump heeft gelijk als hij zegt dat het allemaal leugens over hem zijn’ – ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’ - ‘Amerikaanse elite is door-en-door corrupt’

Obama’s CIA-directeur John Brennan, die onlangs op TV een feitelijke staatsgreep tegen Trump suggereerde, is de grote man achter de volledig uit de duim gezogen ‘Russische samenzwering’.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Kan iemand Kees vertellen wat de Russen gedaan hebben?

De Verenigde Staten willen sancties opleggen aan China, maar ook aan Rusland. Alleen vraagt BNR-macro-econoom Kees de Kort zich af waar al die sancties op gebaseerd zijn. Oh ja, en met de wereldeconomie gaat het ook nog steeds niet lekker.