EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9856 tot 9860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Goud kopen vandaag is niet als aandelen kopen in 2009 maar als in 1941

Sinds de piek in 2011 daalde de goudprijs 46%, de zilverprijs 70% en goud/zilvermijnaandelen werden volledig gedecimeerd. Dit kwam echter niet als een verrassing voor de aanhangers van de ElliotWave techniek. Voor hen stond deze correctie in de sterren geschreven. Maar die sterren zeggen ook dat goud en zilver aan het begin staan van een nieuwe stijging die decennia kan duren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Heb je minder dan 10 miljoen? Te min voor private bank J.P. Morgan

De rijken zijn de afgelopen jaren rijker geworden. Dat betekent ook: meer ruimte voor vermogensbeheerders die alleen superrijken als klant willen hebben.

De rijken zijn de afgelopen jaren rijker geworden. Dat betekent ook: meer ruimte voor vermogensbeheerders die alleen superrijken als klant willen hebben.

De meeste mensen zouden maar wat blij zijn als ze een miljoen hadden om te beleggen. Maar in de wereld van de rijken is er al enkele jaren sprake van een groeiende kloof tussen simpele miljonairs, rijken met tientallen miljoenen, en de echte elite met honderden miljoenen tot miljarden.

Die kloof tussen de rijken en ultra-rijken is ook zichtbaar bij de activiteiten van gespecialiseerde banken die de vermogens van welgestelden beheren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

JP Morgan verkiest goud boven aandelen

Zowel aandelen als goud hebben er sinds begin dit jaar een mooie herstelbeweging op zitten. Toch moeten we onze focus verleggen richting goud, alleszins volgens JP Morgan. Een expert van de zakenbank is van mening dat het nu verstandiger is om goud te kopen in plaats van aandelen.

Het advies van één van de meest gewaardeerde experts op Wall Street wordt in de financiële wereld op zijn minst serieus genomen. Marko Kolanovic, Global Head of Quantitative & Derivates Research bij JP Morgan, raadt beleggers aan om aandelen in te wisselen voor goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

5 regels waarmee iedereen miljonair kan worden

Iedereen kan miljonair worden. Thomas J. Stanley en William D. Danko schreven een boek over de verrassende miljonairs, niet de miljonairs die met hun geld te koop lopen, maar de miljonairs in uw straat. Dit zijn de miljonairs die niemand opmerkt. Hun fortuin kwam er niet van de ene op de andere dag, maar wel op een eenvoudige manier door 5 regels te volgen.

Veel ‘gewone’ miljonairs worden rijk door een levensstijl te hanteren die hen rijk maakt. Ze leven volgens bepaalde gewoontes en idealen. Ze volgen de regels van het spel om miljonair te worden. 5 regels zijn essentieel volgens Thomas J. Stanley en William D. Danko om als miljonair door het leven te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

Recordverlies voor geplaagd oliebedrijf Petrobras

Het Braziliaanse staatsoliebedrijf Petrobras leed in het vierde kwartaal van 2015 een recordverlies.

Het Braziliaanse staatsoliebedrijf Petrobras leed in het vierde kwartaal van 2015 een recordverlies.

De onderneming boekte een verlies van 3,48 miljard Braziliaanse real (ruim 9 miljard euro), meldt persbureau Bloomberg dinsdag.

Het verlies was volgens het persbureau een grote verrassing. Analisten rekenden namelijk op een winst van bijna 3,5 miljard Braziliaanse real.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs