EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9866 tot 9870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 april 2016

Ook IS kampt met lage olieprijzen en 5 andere dingen die je moet weten

De olieprijs maakte maandagochtend weer een snoekduik, vanwege de mislukte olietop in Doha. Ook Islamitische Staat zal balen dat de top op een zeperd uitliep, want zij kampen flink met lage olieprijzen. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 18 april 2016

Duitse Bundesbank kant zich tegen verbod op cash geld om privacy te beschermen

Mario Draghi liet al verschillende malen ontvallen dat hij het briefje van €500 wil afschaffen. Dit zet de deur open naar een volledig cashloze maatschappij. De centrale bank van Duitsland verzet zich nu officieel tegen het verbod van cash geld. De bevolking heeft het recht om zijn privacy te beschermen en zelf te kiezen in welke vorm het geld gebruikt, aldus Carl-Ludwig Thiele.

Wanneer cash geld niet meer bestaat, blijft er alleen nog het digitale geldsysteem over. En dan hebben overheden vrij spel om te doen en te laten met jouw geld wat zij willen. Ze kunnen iedere transactie opvolgen en ze kunnen het geld ongevraagd belasten. De CEO van Deutsche Bank verwacht zelfs dat cash geld binnen 10 jaar uitgestorven is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 april 2016

Argentinië keert na vijftien jaar terug op financiële markten

Argentinië heeft maandag na een afwezigheid van vijftien jaar zijn comeback gemaakt op de internationale financiële markten.

Argentinië heeft maandag na een afwezigheid van vijftien jaar zijn comeback gemaakt op de internationale financiële markten.

De overheid van het Zuid-Amerikaanse land hoopt 10 tot 15 miljard dollar op te halen met de veiling van obligaties.

Argentinië biedt investeerders leningen met looptijden van drie, vijf, tien en dertig jaar, met rentes die volgens de eerste indicaties uiteenlopen van 6,75 tot 8,85 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 april 2016

Dit is het sterkste koopsignaal voor zilver in bijna 10 jaar

Tot voor kort was goud het best presterende actief op de financiële markten. De goudprijs heeft het beste kwartaal achter de rug in 30 jaar. Maar goud werd recent onttroont, nu is zilver de Koning van de beurs. En dit lijkt nog maar het begin te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 april 2016

Centrale banken verkopen dollars

Centrale banken wereldwijd bezitten nu minder dollarreserves dan drie jaar geleden, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat centrale banken over een periode van drie jaar netto hun dollarreserves verkleinden.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs