EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9871 tot 9875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2016

Deze simpele parkeerplaats in Londen kost een half miljoen

Het is een doodnormale parkeerplaats, zoals je ze elke dag tegenkomt: een vak van tweeënhalf bij zes meter aan de kant van de straat. In Londen staat zo’n parkeerplaats te koop voor 350.000 pond, omgerekend bijna een half miljoen euro.

Je kunt je bolide dan wel parkeren vlak achter het Hyde Park, een van de grootste parken van Londen. Volgens makelaar Knight Frank, waar de parkeerplaats wordt aangeboden, is het een “unieke kans” om een parkeerplaatsje te bemachtigen op deze “ideale locatie”. Wie de parkeerplaats uiteindelijk op de kop tikt, krijgt een licentie voor 88 jaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2016

Overwaardering financiële markt eindigt in een catastrofe

De meeste activa zijn zo overgewaardeerd dat het epische proporties aanneemt. De aandelencorrectie van augustus 2015 en begin 2016 is geen gezonde correctie, maar een signaal dat er nog veel erger te wachten staat. Dit eindigt in een catastrofe.

De stijging van de aandelenmarkt gebeurt op basis van financieel boekhoudkundig gesjoemel, net als in 2008/09. Er zijn te veel schulden, te weinig economische groei, deflatie, te veel risico en de markten zijn veel te afhankelijk van de centrale banken, schrijft marketwatch.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2016

15 vragen die je toekomstige rijkdom voorspellen

Jamie Masters wou altijd al miljonair worden, zelfs wanneer ze nog klein was. Op haar 24e had ze $70.000 schulden en een job die ze haatte. Dat was het moment waarop ze besloot haar droom waar te maken. Ze bestudeerde hoe miljonairs aan hun geld kwamen en kwam er achter dat er 15 vragen zijn die je toekomstige financiële toestand kunnen voorspellen.

Masters ging extra uren werken, verkocht haar nieuwe auto, verlaagde haar uitgaven drastisch en betaalde haar schulden in 16 maanden af. Dat goede gevoel zette haar op weg in haar tocht naar een bankrekening met 7 getallen. Ze noemt zichzelf geen miljonair maar een ‘Eventuele miljonair’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2016

Peter Praet: "ECB kan rente mogelijk nog verder verlagen"

De Europese Centrale Bank (ECB) zou de rentetarieven, die zich al op een laagterecord bevinden, nog verder kunnen verlagen, bijvoorbeeld in het geval van een achteruitgang van de macro-economische verwachtingen. Dat heeft de Belg Peter Praet, hoofdeconoom bij de ECB, vandaag gezegd in de Italiaanse media.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2016

Goudprijs in dertig jaar niet zo hard gestegen

De onrust op de financiële markten heeft de afgelopen maanden goed uitgepakt voor beleggers in goud, dat sterk in waarde steeg.

De onrust op de financiële markten heeft de afgelopen maanden goed uitgepakt voor beleggers in goud, dat sterk in waarde steeg.

De goudprijs is de afgelopen maanden zelfs in het sterkste tempo gestegen van de afgelopen dertig jaar, meldde de Britse krant Financial Times vrijdag.

Goud werd, dankzij zijn rol als vluchthaven in onrustige tijden, in de eerste drie maanden van 2016 al circa 18 procent meer waard. Daarmee kent het edelmetaal zijn beste kwartaal sinds 1986, aldus FT. Vrijdag stond de goudprijs op circa 1.250 dollar per troy ounce (31,1 gram). Bij de jaarwisseling was dit 1.061 dollar.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs