EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9871 tot 9875
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Financiële crisis 2.0: Het is niet alleen China, heel de wereld zit in de problemen

Er hangen donkere wolken boven de bergen in Davos. ’s Werelds prominente financiële leiders dalen neer in het Zwitserse dorp en zien dat het niet goed gaat met de wereld. Er dreigt een nieuwe financiële crisis, een sneeuwbal aan schulden zal over de wereld razen waarin alles en iedereen wordt meegesleurd, aldus Forbes.

De huidige financiële paniek wordt toegeschreven aan de olieprijs en aan China, maar er is veel meer aan de hand. China speelt een belangrijke rol in de schuldenbubbel die op knappen staat, maar het is lang niet de enige speler. In tegendeel, heel de wereld lijkt tegen de touwen te hangen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Rampscenario nog niet aan de orde, centrale banken moeten wel actie ondernemen

Het gaat hard op de financiële markten en het sentiment is alles behalve positief te noemen. Beleggers en investeerders zien hun portefeuille wekelijks in waarde dalen en dat brengt uiteraard nog meer paniek met zich mee. Gaan we opnieuw meemaken wat er in 2008 gebeurd is? Nouriel Roubini, a.k.a. Dr. Doom, denkt van niet.

Waaraan kunnen we ons verwachten de komende maanden? Die vraag stelde Henry Blodget, columnist bij Business Insiders, aan Nouriel Roubini, beter bekend als Dr. Doom omdat hij de financiële crisis in 2008 had voorspeld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

ECB handhaaft rente in eurozone op recorddieptepunt van 0,05 procent

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft het belangrijkste rentetarief in de eurozone op het recorddieptepunt van 0,05 procent gehandhaafd. Dat besliste de ECB donderdag in Frankfurt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

ECB sleutelt niet aan rente, wat gaat Draghi zeggen?

De Europese Centrale Bank (ECB) laat de belangrijkste rentetarieven in de eurozone zoals verwacht ongewijzigd op de huidige, historisch lage niveaus.

Dat werd donderdag bekendgemaakt na afloop van de beleidsvergadering van de centrale bank.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Zeer opmerkelijk: De schandalige vraag van vliegtuigmaatschappij aan sollicitanten

De lagekostenmaatschappij Air Europa Express die maandag werd gelanceerd, vliegt nu al de controverse in. In haar zoektocht naar personeel vraagt de airline 60 euro aan mensen die willen solliciteren.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs