Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 9896 tot 9900
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 5 december 2015

Nederlander werpt voor €27 miljoen aan goud in de vuilbak

Goud is een heel bijzondere grondstof. Doordat het zo zeldzaam is en een hoge dichtheid heeft een klein stukje goud een hele hoge waarde. Bovendien is het een bijzonder goede geleider voor elektriciteit.

Die eigenschappen zorgen ervoor dat we samen elk jaar bijzonder veel goud in de vuilbak kieperen. In Nederland alleen al gaat het om 27 miljoen euro aan goud dat we wegwerpen.

De geleidende eigenschappen van goud maakt dat het in kleine hoeveelheden gebruikt wordt in een heel aantal elektronische apparaten: van laptops tot koelkasten, smartphones, lampen, wasmachines en zelfs elektrische tandenborstels!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 december 2015

Makkelijk geld verdienen: Heeft u deze 6 eigenschappen?

Sparen. Voor de ene de gewoonste zaak van de wereld, voor de andere iets dat heel moeilijk is. Toch blijkt steeds opnieuw dat sparen en beleggen een noodzakelijk onderdeel is om geld te verdienen. Makkelijk geld verdienen vereist echter enkele belangrijke eigenschappen.

Succesvol sparen en beleggen heeft tijd nodig … en doorzettingsvermogen. Eens u weet hoe het werkt en de resultaten beginnen te komen, is het slechts een kwestie van doorzetten.

Makkelijk geld verdienen via sparen en beleggen is als een sneeuwbal die van de berg af rolt, het begint klein maar het wordt steeds groter en groter. Mensen die met succes veel geld sparen en beleggen, hebben deze 6 eigenschappen gemeen:

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 5 december 2015

'Opec houdt oliekraan wijd open'

OPEC houdt ondanks het lage prijsniveau de oliekraan wijd open. 

Dat meldde persbureau Reuters vrijdag op gezag van bronnen bij het oliekartel, waarvan de leden bijeen zijn in Wenen. Officiële mededelingen zijn nog niet gedaan.

De productie wordt beknot op 31,5 miljoen vaten per dag. Dat komt ongeveer overeen met wat de lidstaten van OPEC nu dagelijks oppompen. Daarbij trokken zij zich overigens al weinig aan van het oude productieplafond dat op 30 miljoen vaten per dag stond

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 december 2015

Hoe Saoedi-Arabië de olieprijs tot wapen maakt

Saoedi-Arabië is de sleutel tot vrede in het Midden-Oosten. Bovendien hangt het lot van Saoedi-Arabië en dus ook van de (wereld)vrede af van olie. Maar de sjeiks pokeren: ze drukken de olieprijs om hun vijanden te verzwakken en leggen daarmee hun achilleshiel bloot.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 december 2015

Hoe kom ik aan geld in 3 stappen? (wat ze u op school niet leren)

Een financieel zorgeloos leven, daar dromen de meeste mensen van. Om dit te realiseren zijn er enkele basistaken die u moet vervullen. Helaas krijgen we dit niet mee in onze jeugd. Veel mensen slagen er dan ook niet in. Hoe kom ik aan geld is een vraag die veel mensen stellen, dit is de oplossing.

Wanneer u uzelf onderstaande 3 kernelementen kunt aanleren, zal uw leven er totaal anders uitzien. Een leven waarin u doet wat u wilt, zonder schulden en met voldoende geld. Klinkt dit als muziek in de oren? Begin er dan onmiddellijk aan.