Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 9936 tot 9940
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Succesvol worden: 9 dingen waar je onmiddellijk mee moet stoppen

Wat is succes? Succes is voor iedereen anders, maar succesvol worden heeft voor iedereen opmerkelijk veel gelijkenissen. Earl Nightingale sprak ooit de wijze woorden “We worden waar we over denken”. Hoewel het gemakkelijk is afgeleid te geraken, kan iedereen succesvol worden als je er maar voldoende in gelooft.

Met de juiste houding en gedachten, kan iedereen bereiken wat hij of zij maar wil. Om te voorkomen dat je afgeleid geraakt, kan je met de volgende zaken maar onmiddellijk stoppen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Hou u vast: 2,5 miljoen vaten olie per dag komen binnenkort op de markt

Iedereen kijkt naar wat Saoedi-Arabië doet om te weten te komen hoe het verder moet met de olieprijs. Maar een ander land heeft misschien nog meer invloed.

Geruchten doen immers de ronde dat vanaf volgende week al er sancties tegen Iran opgeschort kunnen worden. Hierdoor zou het land stevig zijn olieproductie kunnen opdrijven.

Voor de internationale sancties werden ingevoerd voerde Iran nog ongeveer 3,5 miljoen vaten olie uit per dag. Ondertussen is dit teruggevallen tot slechts 1 miljoen vaten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Hij gaf zijn studies op en begon te beleggen met zijn studiebeurs: nu verdient hij 40.000 euro per maand

Elijah Oyefeso is nog maar 21, maar hij heeft nu al zijn schaapjes op het droge. Nochtans gaf hij al snel de brui aan zijn studies. Met zijn studiebeurs begon hij te beleggen en na amper negen maanden verdiende de jongeman tienduizenden euro's per maand. Op zijn achttiende kocht hij zijn eerste Mercedes en op zijn twintigste reed hij rond in een gouden Lamborghini.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Italiaanse premier zet mutti Merkel op haar plaats

Wat een tijden! Duitsland laat over zich heen lopen in de asielcrisis, met als kers op de taart een massaverkrachting in Keulen op Oudejaarsavond.

Kortom: Duitsland hangt moreel volledig in de touwen, en creëert daarmee een leiderschapsvacuüm. De jonge premier van Italië, Matteo Renzi, ziet nu zijn kans schoon om Merkel van haar morele troon te stoten.

Hij valt haar aan op de asielcrisis. Italië moet miljarden pompen in het Mare Nostrum-initiatief om terroristen vluchtelingen uit de zee te vissen, en moeten dan nog eens een quotum van enkele duizenden bijkomende vluchtelingen slikken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 5 januari 2016

Deze man heeft bijna 1.500 kredietkaarten

Vindt u het ook vervelend wanneer u aan de kassa staat te wachten achter iemand die op zoek is naar de juiste kredietkaart? Dan moet u maar hopen dat u niet achter Walter Cavanagh uit Santa Clara, Calif staat. Deze man heeft maar liefst 1.497 kredietkaarten.

Walter Cavanagh begon kredietkaarten te verzamelen als een weddenschap met een van zijn vrienden. Nu heeft hij het Guinness World Record van het meeste aantal kredietkaarten op eenzelfde naam. Hij verdient daarmee de titel “Mr. Plastic Fantastic”.

Ondanks dat Walter Cavanagh bijna 1.500 kredietkaarten in zijn bezit heeft, heeft hij nog steeds een bijna perfecte kredietscore. Veel van zijn kredietkaarten hebben verschillende uitgavenlimieten waarvan de laagste $50 bedraagt. In het totaal heeft hij een kredietlijn van $1,7 miljoen.