EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9936 tot 9940 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Koersdoel Goud omhoog bij RBC

De Canadse investeringsbank RBC heeft deze week het koersdoel goud verhoogd naar....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Iran verkoopt olie aan India in euro

India betaalt sinds kort met euro’s in plaats van roepies voor Iraanse olie. Dat zei de Iraanse olieminister Bijan Zangeneh na afloop van een bijeenkomst tussen beide landen. Deze overeenkomst versterkt de positie van de euro als wereldhandelsmunt, want India is een belangrijke afnemer van olie uit Iran.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Deze goudmijnaandelen kunnen in de nieuwe cyclus 1.000% stijgen

Goud en zilver zitten duidelijk in een nieuwe opwaartse trend, maar echt knallen doen de goud- en zilvermijnaandelen. Veel beleggers blijven de kat uit de boom kijken, dat maakt deze nieuwe stierenmarkt juist zo interessant. Wanneer de massa terug verliefd wordt op goudmijnaandelen, kunnen de beleggers van vandaag hun winsten tot mogelijk 1.000% innen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Italiaanse banken vormen de zwakste schakel in Europa

Italië is vanwege de grote hoeveelheid giftige leningen op bankbalansen de zwakste schakel in het Europese bankensysteem.

Italië is vanwege de grote hoeveelheid giftige leningen op bankbalansen de zwakste schakel in het Europese bankensysteem.

De Italiaanse bankensector neemt ruim een derde voor z’n rekening van de circa 900 miljard euro aan giftige leningen, die banken in de eurozone op hun balansen hebben staan. Dit zijn kredieten waarvan het onduidelijk is of ze worden terugbetaald. Bij nog eens 180 miljard euro aan leningen wordt niet altijd op tijd terugbetaald.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Column Kees de Kort | Much ado about nothing

BNR-macro-econoom Kees de Kort verbaast zich over al het lawaai rond startups, want zo veel wordt er niet in geïnvesteerd. "Het is heel klein."

BNR-macro-econoom Kees de Kort verbaast zich over al het lawaai rond startups, want zo veel wordt er niet in geïnvesteerd. "Het is heel klein."

Als het woord startup valt, slaat Kees de Kort steevast aan. "Startuuuuuuups! Kansen, opportunities, disruption! Dan zou je toch zeggen: daar wil iedereen bij zijn!"

Maar niets is minder waar. Private financiers hebben in de eerste drie maanden van dit jaar aanzienlijk minder geld in Nederlandse start-ups gestoken dan in het laatste kwartaal van vorig jaar. Ging het in de laatste drie maanden van 2015 nog om een bedrag van 86 miljoen euro, in de afgelopen periode was dat 69 miljoen euro. Dat meldt accountants- en adviesfirma KPMG op basis van cijfers van Startup Juncture.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs