EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9946 tot 9950
Geplaatst op: woensdag 20 januari 2016

Pensioenfondsen willen af van uitkeringsbelofte

Pensioenfondsen willen een alternatief voor het huidige systeem van toegezegde pensioenuitkeringen.

Pensioenfondsen willen een alternatief voor het huidige systeem van toegezegde pensioenuitkeringen.

Door de vergrijzing en de lage rente zijn beloftes over uitkeringen onmogelijk geworden, zegt de Pensioenfederatie, de koepel waar vrijwel alle pensioenfondsen bij zijn aangesloten in Het Financieele Dagblad (FD).

De koepelorganisatie wil een systeem waarbij iedereen een pot geld spaart voor zijn pensioen, maar wel verplicht alle risico's samen deelt. Dat is een historische draai van de pensioenwereld, die jarenlang heeft gewerkt met toegezegde uitkeringen, zegt de krant.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 januari 2016

Waarom de rijkste man van China niet bezorgd is over harde landing economie

Veel mensen maken zich zorgen over een mogelijke harde landing van de Chinese economie. Maar de rijkste man van China, Wang Jianlin, maakt zich geen zorgen. Wang erkent dat sommige¬†industrie√ęn¬†het zwaar hebben, maar hij legt de nadruk op de snelle groei van de dienstensector.

De bestuursvoorzitter van conglomeraat Dalian Wanda Group heeft een rijke carrière achter de rug. De voormalig militair werkte een periode als lokale bestuurder, voordat hij in 1988 besloot om zijn heil te zoeken in de private sector. En dat bleek een juiste beslissing.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 januari 2016

Goudproductie gaat dit jaar onderuit

Peak Gold was in de zomer van 2015. Na zeven jaren van stijging zal de goudproductie dit jaar met....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 20 januari 2016

Overzicht: Beurzen wereldwijd kleuren rood

Wereldwijd zijn de aandelenmarkten dit jaar bijzonder slecht begonnen. Het volgende overzicht van Pension Partners laat zien hoeveel procent verschillende indices wereldwijd gedaald zijn ten opzichte van begin dit jaar en ten opzichte van de laatste piek. Merk op dat veel verschillende beurzen inmiddels in een ‘bear market’ terecht zijn gekomen, wat betekent dat de koersen minstens 20% gedaald zijn ten opzichte van de top.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 20 januari 2016

Van welvaartsstaat naar neoliberale dominantie naar ???

De Tweede Kamer verkiezingen van 2017 kondigen zich aan. Een van de onderwerpen waarover gesproken gaat en moet worden is dat van de sociaaleconomische orde. Mensen hebben begrepen dat de manier waarop de samenleving nu is ingericht, op zijn zachtst gezegd niet ideaal is.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs