EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 996 tot 1000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Wordt Amazon een bank met cryptomunten?

E-commerce-gigant Amazon bouwt zich steeds meer een weg in het dagdagelijkse leven. Naast shoppen bij Amazon en Whole Foods, lezen op de Kindle, video bekijken via Prime Video en praten met assistent Alexa, wil het bedrijf van de rijkste man ter wereld zich nu ook richten op financiële transacties. Mogelijk kunnen daar cryptomunten bij gebruikt worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Staat de euro aan de vooravond van een nieuwe crash?

De euro kende een geweldig 2017. De Europese munt wist tegen bijna alle verwachtingen in flink terrein te winnen ten opzichte van de meeste andere valuta’s. In het bijzonder was de prestatie tegenover de dollar indrukwekkend te noemen. Binnenkort kan er mogelijk een einde komen aan de uitstekende reeks van de euro.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Belgische belastingdienst gaat op zoek naar beleggers in cryptomunten

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) heeft het niet voor cryptomunten. Ze gaan steeds meer op zoek naar Belgen die een rekening hebben bij een cryptobroker in het buitenland. Er werd zelfs een verzoek gestuurd naar Coinbase, ’s werelds grootste cryptobroker. Speculanten moeten in België 33% belastingen betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Transactievolume bitcoin op het laagste pitje sinds 2016

De rollercoasterrit van de populaire munt bitcoin heeft voor een schrikreactie gezorgd bij beleggers en investeerders. Sinds de waarde van de munt fors is beginnen dalen begin januari, is ook het transactievolume sterk achteruit gegaan. Ondanks het ‘herstel’ in februari, zakte het volume zelfs naar het laagste peil sinds maart 2016. Een vreemde ontwikkeling vermits de transactiekosten onlangs verlaagd zijn.

De recente dip en zijwaartse herstelbeweging van de bitcoin heeft geleid tot het laagste dagelijkse transactievolume sinds maart 2016. Op onderstaande afbeelding kan je zie hoe scherp de daling is sinds januari dit jaar. De correlatie tussen het volume en de prijsdaling is uiteraard niet ver zoek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Blockchain zekerheid met gouddekking

De blockchain kan op bepaalde vlakken een tegenwicht bieden. Al was het maar op het vlak van geldwaarde. In feite de rol van goud, maar dan combineren met het gemak van de blockchain. Een prachtig huwelijk is geboren! Er zijn nu al de eerste aanbieders van cryptomunten die met goud gedekt worden. Zo komt de UK mint nu met een eigen Royal Mint Gold (RMG) die in feite een digitale versie is van het goud dat ze in opslag hebben.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs