Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 996 tot 1000
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

De 19 sectoren die Blockchain voorgoed zal gaan veranderen

De blockchain wordt nu voor het grootste gedeelte nog gelieerd aan cryptocurrencies, maar blockchain heeft tevens de mogelijkheid om organisaties transparant, democratisch, gedecentraliseerd, effici├źnt en veilig te maken. Er zijn enorm veel nieuwe concepten die totaal gebaseerd zijn op de blockchain. Het is een technologie die veel zal betekenen voor onze economische in de toekomst. Een disruptieve technologie die een aantal sectoren en industrie├źn voorgoed zal gaan veranderen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

Wil je een hoger loon? Simpel: werk gewoon in het weekend

Werken terwijl de meeste mensen vrij hebben: niet iedereen ziet het zitten. Is weekendwerk iets voor jou? Check eerst even deze voor- en nadelen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

19-jarige ondernemer die miljoenen beheert, onthult zijn 3 geheimen tot succes

Ondernemen zit de 19-jarige Patrick Finnegan al langer in het bloed. Maar de laatste tijd heeft hij een gat in de markt gevonden. Zijn kracht is zijn netwerk. En via dat netwerk heeft hij grote klanten weten overhalen om hem met miljoenen toe te vertrouwen. De manier waarop Finnegan tewerk gaat, kan iedereen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017

Tim Ball over de corruptie van klimaatwetenschap

e Canadese klimatoloog en emeritus hoogleraar Timothy Francis Ball maakt zich grote zorgen over het wetenschappelijke klimaat, omdat er over het onderwerp van klimaatverandering bijna geen inhoudelijke discussie meer gevoerd kan worden. Historische data wordt op grote schaal gemanipuleerd, met als doel een nieuwe werkelijkheid te creëren die past in de politieke agenda van klimaatverandering als de grootste bedreiging voor de mensheid.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 23 juni 2017

Column: Geldcreatie

Afgelopen zondag was ik aanwezig bij het symposium van Burgerinitiatief Ons Geld. Het was een stralende zondagochtend en het beloofde ook nog eens een zeer warme dag te worden. Ik verwachtte daarom ook niet meer dan enkele tientallen mensen tegen te komen, want wie gaat er nou op zo'n prachtige zondagochtend in een theater zitten luisteren naar iets ingewikkelds als het hervormen van ons geldsysteem?