Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 996 tot 1000
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

Bitcoin is de nieuwe internetbubbel

Volgens vermogensbeheerder Mike Novogratz is Bitcoin als een nieuwe internetbubbel, die nog veel potentieel heeft om verder te stijgen. In een interview met Bloomberg zegt hij dat de waarde van Bitcoin en andere virtuele munten eerst nog veel verder zal stijgen, voordat de prijs weer terugzakt naar een realistischer niveau. 

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

Herkansing voor goud(beleggers)

Goud stond deze week flink onder druk, als gevolg van het besluit van de Fed, om haar balans af te bouwen. Op hetzelfde ogenblik waren aandelen- en obligatiemarkten erg in trek.

Erg aparte bewegingen, als u het ons vraagt…

Immers, was het niet zo dat aandelen in een regelrechte stierenmarkt werden gekatapulteerd, als gevolg van het soepele monetaire beleid?!

En was het niet zo, dat obligaties in een stroomversnelling omhoog schoten, toen de Fed haar stimuleringen op gang trok?!

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

9 eenvoudige dingen die succesvolle mensen doen op zondagavond

De meesten van ons kijken niet uit naar zondagavond. Het besef dat het weekend alweer voorbij is maakt je droevig, terwijl de gedachte aan de komende werkweek je al preventief stress bezorgt. Gelukkig hebben succesvolle mensen een aantal simpele manieren om die zondagavondblues te voorkomen en zich voor te bereiden op de week die komt. En die kan ook jij leren.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

Vergeet Duitsland, Spanje is het probleem van Europa

De euro verliest na de Duitse verkiezingen lichtjes terrein en noteert maandagochtend net onder 1,19 dollar. Vorige week was de eenheidsmunt nog 1,20 dollar waard. De markten hadden duidelijk gerekend op een iets minder grote steun voor het rechts-populistische AfD.

In de Financial Times legt valutastrateeg Yunosuke Ikeda uit dat die correctie van korte duur zal zijn. "Uiteindelijk zal de regering-Merkel gewoon verder gaan, hoe ze haar coalitie ook precies gaat vormen. Op de middellange termijn zullen de Duitse verkiezingen amper gevolgen hebben voor het beleid van de Europese Centrale Bank en het economische perspectief van de eurozone.”

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

Sterke uitslag populistisch-rechts dwingt Merkel tot Jamaica-coalitie. Maar wat is dat?

Alternative für Deutschland (AfD) is met 12,6% van de stemmen de derde partij van Duitsland geworden. Zo komt het rechts-populistische AfD voor de eerste keer in het parlement. Dat zorgt, naast een psychologische opdoffer voor Angela Merkel en haar beleid, ook voor een erg moeilijke regeringsvorming voor de Duitse premier. Dit is waarom.