EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9951 tot 9955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Cashless society: de maakbare samenleving dendert door

De cashless society komt dichterbij. In heel wat (Belgische) sectoren is het de gewoonte om loon of een deel daarvan cash uit te betalen. Vanaf 1 oktober 2016 treedt er echter een wet in werking die dat verbiedt. Het zal dan giraal moeten gebeuren.

De uitbetaling van het loon van werknemers wordt geregeld door een wet uit 1965. Hoog tijd om de regels te moderniseren vond de Belgische regering. Op 1 oktober 2015 publiceerde het Belgisch Staatsblad een wet die loon in cash verbiedt die, zoals gezegd, precies een jaar later in werking treedt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Ook jij kan rijk worden met het 13-stappen plan van Andrew Carnegie

2/3 van de rijkste mensen ter wereld heeft alles zelf gedaan. Dus waarom zou jij dat niet kunnen? Andrew Carnegie was een self-made miljonair in het begin van vorige eeuw. Carnegie bedacht een formule van 13 stappen dat hem van arme stakker tot miljonair maakte. Zijn unieke stappenplan is vandaag nog even relevant als 78 jaar geleden.

Andrew Carnegie schreef zijn stappenplan neer zonder de woorden “geld” of “rijkdom” te gebruiken en op een manier dat iedereen het kan begrijpen. Wil jij een echte miljonair worden, moet je deze 13 stappen uitvoeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Deze bedrijven verdienden een fortuin in de oliemarkt ondanks de crash

Weinigen voorspelden de oliecrash die sinds 2014 een ravage aanricht onder alle bedrijven in de oliesector. Of toch bijna alle bedrijven: enkele slimme spelers hebben in plaats van verliezen namelijk gigantische winsten geboekt!

De meeste winnaars zijn onbekende traders. Zij halen voordeel uit de extremem volatiliteit in de oliemarkten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Een introvert zijn kan je rijk maken

Psycholoog Dr. Laurie Helgoe schrijft in zijn boek “Introvert Power: Why Your Inner Life Is Your Hidden Strength,” dat een introvert zijn geen slechte eigenschap is. Wanneer men op de juiste manier omgaat met introverte mensen, kunnen deze zelfs uitgroeien tot succesvolle en rijke mensen. Kijk maar naar Bill Gates.

Psycholoog Dr. Laurie Helgoe schrijft in zijn boek “Introvert Power: Why Your Inner Life Is Your Hidden Strength,” dat een introvert zijn geen slechte eigenschap is. Wanneer men op de juiste manier omgaat met introverte mensen, kunnen deze zelfs uitgroeien tot succesvolle en rijke mensen. Kijk maar naar Bill Gates.

Het boek is in de eerste plaats bedoeld om introverte mensen te helpen, om met hun introverte persoonlijkheid succes te oogsten. Een introverte persoonlijkheid haalt zijn energie uit zichzelf en niet van externe factoren. Introvert staat algemeen bekend als iemand die verlegen is, maar dat moet niet altijd het geval zijn.

Er zijn ook introverte persoonlijkheden die comfortabel voor een groep mensen kunnen spreken. Het grote verschil is dat introverte personen tijd nodig hebben voor zichzelf na een zware dag of een bepaalde moeilijke periode om de batterijen terug op te laden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

Dit is de bepalende factor achter het succes van Warren Buffett, Bill Gates en Steve Jobs

Warren Buffett, Bill Gates en Steve Jobs dragen hun succes toe aan 1 bepalende factor in hun leven. De 3e uiterst succesvolle miljardairs hebben een bepalende eigenschap die niet iedereen van nature heeft, maar die wel iedereen kan aanleren. Zo slagen zij erin om beter te presteren als de rest. Doe je mee?

In 1991 vroeg de vader van Bill Gates aan zijn zoon en aan Warren Buffett wat de meest bepalende factor tot hun succes was. Het antwoord van beide heren was hetzelfde: Focus!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs