EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9956 tot 9960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

Ministers moeten Oekraïne referendum promoten

Uit een uitgelekte email in handen van RTL Nieuws blijkt dat ministers en staatssecretarissen de komende dagen vol aan de bak moeten om het Oekraïne referendum erdoor te loodsen. Alle bewindspersonen moeten de komende dagen verplicht op social media als twitter, Instagram en Facebook berichten over het referendum dat op 6 april gehouden wordt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

Italiaanse rente naar laagste niveau in een jaar

De rente op Italiaanse staatsobligaties zakte deze week naar het laagste niveau in een jaar tijd. Door de steunaankopen van de centrale bank ontstaat er een kunstmatige schaarste aan schuldpapier, waardoor de prijzen verder opgedreven worden en de rente daalt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

Column Kees de Kort | Lekker blijven graven

De problemen in Brazilië worden met de dag groter. En een plan is ver te zoeken.

De problemen in Brazilië worden met de dag groter. En een plan is ver te zoeken.

"Dat is niet normaal. Als je in een gat zit, dan zou je zeggen: je stopt met graven. Dat zou jij doen, dat zou ik doen. Maar die Brazilianen niet, die blijven lekker graven", zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Een economische crisis en politieke onrust waren er er al in Brazilië, maar nu heeft president Dilma Roussef er nog een probleem bij: de grootste partij van Brazilië stapt uit de regeringscoalitie. De PMBD trekt haar zes ministers terug. De Kort: "Een van de twee regeringspartijen heeft gezegd: 'Jongens, wij stappen eruit. Zoek allemaal zelf maar uit hoe het verder gaat'."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

Zo probeert China bubbel op huizenmarkt te temmen

De forse stijging van de huizenprijzen Shenzhen en Shanghai in de afgelopen twaalf maanden wijzen op de vorming van een bubbel op de woningmarkt in de Chinese steden. Vanwege dit gevaar hebben de Chinese beleidsmakers nieuwe maatregelen genomen om speculatie op de vastgoedmarkt te temperen.

In de afgelopen twaalf maanden zijn de huizenprijzen in Shenzhen en Shanghai met respectievelijk 57 en 21 procent gestegen. De flinke prijsstijging wordt veroorzaakt door de maatregelen van de overheid om investeringen in woningen te stimuleren, de lage rente, een toename van het aantal financieringsmaatschappijen van multinationals ook wel schaduwbanken genoemd, en een gebrek aan alternatieve investeringsmogelijkheden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

ECB-topman: “veel verder onder nul kunnen we niet zakken”

Ongezien lage rentetarieven ‘gijzelen’ ons monetair systeem, centrale banken wereldwijd stellen alles in dienst om een nieuwe crisis af te wenden en dat lijkt alleszins te lukken maar hoe lang kunnen we dit nog volhouden? Volgens ECB-topman Benoit Coeure kan de rente alvast niet veel lager meer zakken.

Zoals we ondertussen weten, hanteert de Europese Centrale Bank verschillende rentes, waaronder een basisrente en een depositorente. Bij het vorige rentebesluit besliste Mario Draghi om beide rentetarieven te laten dalen naar respectievelijk 0,00 procent en -0,4 procent.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs