Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 9986 tot 9990
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 6 november 2015

Werkloosheid VS zakt naar laagste niveau sinds 2008

De groei van de werkgelegenheid in de Verenigde Staten is afgelopen maand stevig aangetrokken. 

Dat blijkt uit vrijdag gepubliceerde cijfers van het Amerikaanse ministerie van Arbeid.

's Werelds grootste economie bood in oktober werk aan 271.000 mensen meer dan een maand eerder. De aanwas in september werd herzien van 142.000 naar 137.000 banen. De werkloosheid zakte van 5,1 naar 5 procent. Dat is het laagste niveau sinds 2008.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 november 2015

Al meer dan $1 miljard investeringen in Bitcoin en blockchain technologie

De technologie achter Bitcoin is revolutionair en het gaat steeds meer mainstream. Al meer dan $1 miljard werd geïnvesteerd in Bitcoin gerelateerde technologie startups, vooral financiële instellingen omarmen de nieuwe technologie.

American Express, Bain Capital, Deloitte, Goldman Sachs, MasterCard, New York Life Insurance Company, New York Stock Exchange, … het zijn maar een paar namen die de laatste tijd honderden miljoenen dollars investeerden in firma’s die werken met de technologie van Bitcoin.

De blockchain technologie veroorzaakt een nieuwe revolutie in het financiële landschap. Deze technologie kan transacties verifiëren over heel de wereld. Het heeft een perfecte registratie van transacties. Iedere paar minuten wordt een nieuwe block transacties geregistreerd boven op de oude waardoor transacties uit het verleden niet gewijzigd kunnen worden.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 6 november 2015

Paf! En weer kunnen hypotheekaanbieders genieten van fors meer aanvragen

Het aantal hypotheekaanvragen ligt dit jaar flink hoger dan vorig jaar. Tot en met oktober zijn er circa 242.000 stuks verzonden. Dat is 40 procent meer dan vorig jaar in deze periode.

Dat blijkt uit vrijdag verschenen cijfers van het Hypotheken Data Netwerk (HDN).

Het gaat goed met de woningmarkt. Vooral in het voorjaar was er een scherpe groei van het aantal aanvragen te zien. Daarna volgde een zomerdip. De vraag naar hypotheken is de laatste maanden nog altijd groter dan in voorgaande jaren, maar de groei is wel wat afgezwakt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 6 november 2015

Goudprijs lager na sterk banencijfer VS

In de maand oktober kwamen er 271.000 nieuwe banen bij, veel meer dan de 184.000 waar analisten op gerekend hadden. Sinds december vorig jaar kwamen er in één maand niet zoveel banen bij in de Amerikaanse economie. Daardoor daalde de goudprijs in dollars met 1,5%.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 6 november 2015

Koersdoel Zilverprijs naar $20

Het koersdoel voor de zilverprijs eind 2016 gaat naar $20 bij....