EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 9996 tot 10000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 april 2016

Panama Papers? Ook deze bedrijven ontduiken belastingen

De Panama Papers gaven vorige week de bevestiging dat vermogende mensen en bedrijven wereldwijd belastingparadijzen gebruiken om minder belasting te betalen. Maar een aantal zeer grote belastingontduikers bleef buiten schot. Als we toch de jacht op deze vermogens openen, laten we dan ook de bedrijven aanpakken die heel prominent aanwezig zijn in ons dagelijkse leven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 11 april 2016

De eerste bail-in van 2016 is een feit!

Begin 2016 werden er nieuwe bail-in regels ingevoerd en er werd amper tijd verloren om de theorie in de praktijk te brengen.

Begin 2016 werden er nieuwe bail-in regels ingevoerd en er werd amper tijd verloren om de theorie in de praktijk te brengen.

Oostenrijk heeft de twijfelachtige eer om als eerste, maar zeker niet als laatste, uit te pakken met een bail-in van de schuldeisers.

Heta Asset Resolution AG, zeg maar de “bad bank” van het gefaalde Hypo Alpe Adria, kampt met een tekort van $8,5 miljard en dit verlies wordt nu netjes doorgeschoven naar de schuldeisers.

De Oostenrijkse bankenregulator dwingt de schuldeisers tot een haircut van bijna 54%.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 april 2016

Wereldbank ziet groei opkomende landen Azië iets afzwakken

De opkomende economieën in Azië zullen dit jaar en in 2017 gemiddeld iets minder sterk groeien dan eerder gedacht. 

De opkomende economieën in Azië zullen dit jaar en in 2017 gemiddeld iets minder sterk groeien dan eerder gedacht. 

Dat schrijft de Wereldbank in een maandag gepubliceerd rapport.

Het instituut denkt dat de regio inclusief China dit jaar een groei zal laten zien van 6,3 procent, van een eerder voorspelde 6,4 procent. In 2015 was er een groei van 6,5 procent. Voor volgend jaar wordt gerekend op 6,2 procent vooruitgang.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 11 april 2016

Michel Maus na Panama Papers: "Regering moet alle banken op matje roepen"

Er wordt met verontwaardiging gereageerd op de onthulling dat Dexia zijn klanten hielp om massaal belastingen te ontwijken. Terwijl de staat - en dus de belastingbetaler - miljarden ophoestte om de bank te redden, bleef Dexia fraudeurs helpen om via Panama belastingen te ontlopen. "Geloof maar niet dat alleen Dexia dat deed. De regering moet de banken nu op het appel roepen", zegt fiscaal expert Michel Maus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 april 2016

Grafiek: Negatieve rente is het nieuwe normaal

Iedereen die beweert dat de wereldeconomie aan de beterende hand is zou de volgende grafiek eens moeten bekijken. Als een negatieve rente de standaard wordt voor centrale banken, wat zegt dat dan over de waarde van ons geld? En over de verdiencapaciteit van de Westerse economieën om hun schulden te kunnen betalen?

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs