EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 101 tot 105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

Capitulatie in de goudmarkt, maar wat wil dit nu zeggen?

De goudprijs heeft al betere tijden gekend. Tot spijt van vele liefhebbers van het gele metaal is ook 2018 weer een jaar om snel te vergeten, tot zover tenminste

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

VS legt vanaf dinsdag economische sancties op aan Iran

De Amerikaanse regering gaat vanaf dinsdag economische sancties opleggen aan Iran. Dat melden Amerikaanse overheidsfunctionarissen maandag. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

Over een nieuwe kredietcrisis en onze nationale schuldenberg

‘Over een nieuwe kredietcrisis en onze nationale schuldenberg’ is de titel van deze column. Het tweede deel klinkt een beetje als een soort van nationale trots. Maar dan een andere soort van trots zoals we onze vroegere zeehelden eren of onze huidige sporthelden. Iedere natie heeft een nationale trots. Ons polderlandje kan bijvoorbeeld trots zijn op onze baggerwerkers en dijkenbouwers en alles wat met watermanagement heeft te maken. Zo hebben wij als klein kikkerlandje ook een enorm bankenagglomeraat die voor een groot deel bijdragen aan ons BBP. We hebben daarmee een financieel waterhoofd zou je kunnen zeggen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 2 augustus 2018

Europese exportmotor sputtert

De economie van de eurozone heeft tijdens het tweede kwartaal van dit jaar een verdere groeivertraging moeten registreren. Er moet worden vastgesteld dat de export van de eurozone sputtert, terwijl het vertrouwen van het bedrijfsleven werd aangetast door bekommernissen over de toekomstige relaties met de grootste handelspartners van de regio.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 2 augustus 2018

Federal Reserve houdt rente Verenigde Staten gelijk

De Federal Reserve (Fed) houdt de rente in de Verenigde Staten gelijk. De koepel van Amerikaanse centrale banken had het belangrijkste rentetarief in juni nog met een kwart procentpunt verhoogd. De financiële markten rekenden over het algemeen niet op een verdere stijging zo kort op de vorige rentestap.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs