EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1001 tot 1005 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Amerikaanse oorlogsschepen op weg naar Syrië

De Amerikaanse marine heeft een vloot van gevechtsschepen en onderzeeërs geladen met Tomahawk raketten naar de oostkant van de Middellandse Zee gestuurd, mogelijk als voorbereiding op een eventuele aanval op Syrië. Gisteren berichtte de website Stars and Stripes dat het USS Harry Truman vliegdekschip de haven van Norfolk in het Verenigd Koninkrijk had verlaten en op weg is naar de Middellandse Zee.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Crypto: censuur op adverteren gaat door

De populaire e-mail automatiseerder Mailchimp is het recentste bedrijf dat reclame voor nieuwe (Initial Coin Offerings) en bestaande cryptomunten wil bannen. Hierin volgt het de ‘Grote drie” zijnde Google, Facebook en Twitter, tezamen goed voor de helft van online adverteren in de VS. Alle zeggen hiermee het beleggerspubliek te willen beschermen. Want je hebt oprichters… en oplichters.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

President Xi waarschuwt Trump om niet terug te keren naar 'Koude Oorlogsmentaliteit'

De Chinese president Xi Jinping heeft opnieuw beloofd om de Chinese economie meer open te stellen. In zijn speech op het economisch forum op het eiland Hainan waarschuwde hij zijn Amerikaanse evenknie Donald Trump om niet terug te keren naar een 'Koude Oorlogsmentaliteit' nu beide landen handelsrobbertjes uitvechten. Xi beloofde een nieuwe fase in het openstellen van het land, van de bank- tot de autosector.

Zo wil China de import aanzwengelen en minder beperkingen en drempels voor buitenlands eigenaarschap in Chinese bedrijven. Ook zal intellectueel eigendom een betere bescherming krijgen. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Een beetje doorhompetompen

De Congressional Budget Office verhoogde de verwachtingen voor het Amerikaanse begrotingstekort naar 800 miljard dollar. En dat, zo voorspelt macro-econoom Kees de Kort, zonder zich op al te glad ijs te bewegen, zal in no time doorgroeien naar 1.000 miljard - in de volksmond: een biljoen - dollar. De grote vraag is: waarom loopt het begrotingstekort zo ver op als iedereen zijn mond vol heeft van de florerende Amerikaanse economie?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Ford vraagt patent aan om auto’s met elkaar te laten communiceren via cryptomunten

De Amerikaanse autobouwer Ford is niet zomaar een oubollige autoproducent. Het investeert voluit in nieuwe technologieën. Recent kreeg het bedrijf een patent toegewezen waarbij ze auto’s met elkaar willen laten communiceren om het rijgedrag te verbeteren. Hiervoor mikt Ford op het gebruik van een cryptomunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs