Nieuws / Artikelen met het woord

57310 artikelen gevonden. Artikel 10031 tot 10035
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 november 2015

We zijn allemaal slaven van ons geld

Een korte video over het ontstaan van ons geld. Wist u dat u niet echt eigenaar bent van uw geld op uw bankrekening? In feite is dit een schuldvordering bij de bank. Denkt u nog steeds dat leningen gecreëerd worden op basis van spaardeposito’s? Bekijk dan zeker deze video. Een hint: centrale banken spelen een grote rol in het piramidespel van de financiële wereld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 november 2015

Zo doet u dat: €20.000 schulden afbetalen in 10 maanden

In de Verenigde Staten hebben veel studenten na hun studies veel schulden. Jordan Arnold had na zijn studies €20.000 schulden. Hij wou zo snel mogelijk zijn schulden afbetalen en slaagde erin om deze schulden op 10 maanden tijd volledig af te betalen, een voorbeeld voor iedereen.

Hoe slaagde hij daar in?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 november 2015

Vladimir Putin voor het 3e jaar op rij de meest machtige man ter wereld

Russisch President Vladimir Putin is door het Amerikaanse zakenblad Forbes voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot machtigste man ter wereld. Op de tweede plaats staat dit jaar Angela Merkel en als derde Barack Obama.

Forbes maakt de lijst op op basis van volgende criteria:

Op basis van deze criteria werd Putin opnieuw verkozen tot machtigste man ter wereld. Putin bewijst dat hij als een van de weinige mensen kan doen wat hij wilt. En hij komt er nog mee weg ook. Internationale sancties tegen Rusland, een economische recessie en een zwakke munt doen niets aan de populariteit van Putin.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 november 2015

Deze vrouw vroeg een jonge miljonair naar zijn geheim. Dit was zijn antwoord.

Julia La Roche vroeg aan een jonge miljonair hoe hij omgaat met zijn geld. Hoe komt het dat deze persoon op jonge leeftijd al miljonair is? Wat is zijn geheim, welk personal finance advies kan hij geven?

Let op! Dit advies kan veel jonge mensen op het juiste spoor zetten om rijk te worden. Rijke mensen worden sneller miljonair omdat ze voor bepaalde zaken niet betalen, maar ook omdat ze beginnen met een simpel plan.

Rijke mensen geven graag veel geld uit aan mooie auto’s, kleren of huizen, maar dit komt omdat ze alledaagse kosten weten te vermijden en omdat ze hun geld van in het begin optimaal laten renderen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 november 2015

Platinum mijnbouwconcern Lonmin in zwaar weer

Platinum beleeft een dramatisch 2015. Het edelmetaal zakte dit jaar zelfs onder de goudprijs. De platinum-industrie doet er deze periode dan ook alles aan om weer gezond te worden. Zo heeft Lonmin een omvangrijk herfinancieringsplan aangekondigd, met onder meer een aandelenemissie van 400 miljoen dollar. Grote vraag is nu of dit plan gaat slagen.

Aandeelhouders kunnen op 19 november stemmen over het herfinancieringsplan. Indien de aandeelhouders het plan afwijzen, dan ‘zou het bedrijf van de beurs af moeten en zouden aandeelhouders de gehele waarde van hun investering kunnen verliezen,’ zo waarschuwt Lonmin zijn beleggers in een brief op de website.