EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10031 tot 10035
Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Documentaire: Boom, Bust, Boom

Theo Kocken werkte twee jaar aan een documentaire over hoe menselijk gedrag een financiële crisis veroorzaakt. Nobelprijs winnende economen als Robbert Shiller, Paul Krugman en Daniel Kahneman vertellen hierin waarom economische crashes blijven gebeuren en welke rol het economieonderwijs kan spelen om deze in de toekomst te voorkomen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Kocken: Wereldwijde schuldsanering binnen 10 tot 15 jaar

Econometrisch Theo Kocken verwacht binnen tien tot vijftien jaar een vorm van wereldwijde schuldsanering, dat zegt hij in een gesprek met Willem Middelkoop voor Café Weltschmerz. De schulden zijn wereldwijd zo hoog opgelopen dat het zo goed als onvermijdelijk geworden is om een deel van de schuld af te schrijven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Het nieuwe belastingparadijs: De Verenigde Staten

Wie zijn vermogen wil verbergen voor de belastingdienst denkt waarschijnlijk aan Zwitserland of meer exotische bestemmingen als de Kaaimaneilanden, Bahama’s en Britse Maagdeneilanden. Maar klopt dat nog wel? De Verenigde Staten worden door steeds meer banken en financieel adviseurs ontdekt als de meest veilige en discrete plek om vermogen te verstoppen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Goudprijs stijgt door slechte productiecijfers China

De goudprijs is vandaag gestegen door een slechter dan verwachte cijfers over de industriële productie in China. De Chinese inkoopmanagersindex zakte in januari voor de zesde maand op rij, tot een dieptepunt van 49,4 punten. Ook was het cijfer beduidend slechter dan dat van december 2015, want de maand op maand daling was zelfs het grootst in meer dan drie jaar tijd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 februari 2016

Verzekeraar Vivat schrapt 900 tot 1200 banen

Dat maakte het bedrijf, dat vorig jaar werd overgenomen door de Chinese branchegenoot Anbang, maandag bekend.

Dat maakte het bedrijf, dat vorig jaar werd overgenomen door de Chinese branchegenoot Anbang, maandag bekend.

Vivat wil de organisatie minder complex maken. ''Het vereenvoudigen van het bedrijf en de processen moeten leiden tot een wendbare organisatie die dichter bij de klant staat'', aldus de onderneming. De kosten liggen circa 30 procent hoger dan bij de concurrentie.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs