EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10051 tot 10055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 april 2016

ACTIE: Gratis kaartjes voor theatervoorstelling De Verleiders

De theaterhit van het afgelopen seizoen, 'De Verleiders: Door de Bank genomen', komt terug en u kunt daar bij zijn! Na tal van uitverkochte voorstellingen en lovende recensies staan De Verleiders in juli 2016 opnieuw op het podium in Carré. Heeft u de voorstelling door de Bank genomen gemist? Dan is dit uw kans om er alsnog bij te zijn!

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 8 april 2016

Geld verdienen op een hypothecaire lening?!

De rentetarieven staan historisch laag door het soepele monetaire beleid van de Europese Centrale Bank, niet bepaald het moment om massaal veel geld op de spaarrekening te laten staan. Maar voor zij die een woonkrediet hebben afgesloten of willen afsluiten, is het nu of nooit. Enkele klanten van BNP Parisbas Fortis en ING worden zelfs betaald voor hun hypothecaire lening.

U leest het goed, betaald worden om geld te lenen… wie had dat ooit durven denken. Het scenario is vrij uitzonderlijk en is dan ook maar van toepassing op een handjevol klanten van de twee Belgische grootbanken BNP Parisbas Fortis en ING.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 april 2016

Productie industrie op hoogste niveau in vier jaar

De productie van de Nederlandse industrie is in februari gestegen naar het hoogste niveau in vier jaar. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.

De industriële productie lag in februari 1,7 procent hoger dan een jaar eerder. Daarbij produceerden vooral de transportmiddelen- en de elektrische-apparatenindustrie aanzienlijk meer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

Bankiers IJsland nu al uit de gevangenis

Drie IJslandse bankiers die in 2015 veroordeeld werden tot een gevangenisstraf zijn vandaag alweer vrijgelaten, zo schrijft de Iceland Monitor. Het gaat om de bankiers Magnús Guðmundsson, Ólafur Ólafsson and Sigurður Einarsson van de Kaupthing Bank, die tijdens de financiële crisis in 2008 genationaliseerd werd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

Je eigen voedsel verbouwen is als je eigen geld drukken

In het Amerikaanse Los Angeles is veel braakliggend terrein. En in sommige wijken in Los Angeles is vers, gezond voedsel moeilijk te krijgen en duur.

Ron Finley begon in South-Central, een beruchte achterstandswijk in Los Angeles, kleine stukjes braakliggend terrein te beplanten met voedselgewassen. Hieronder zijn verhaal.

Het is een mooi verhaal en een groot succes.

Lees verder op Cassandraclub
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs