EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10056 tot 10060
Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

Albert Edwards: Aandelenmarkt VS kan 75% dalen

Econoom Albert Edwards van Société Générale voorziet een nieuwe recessie in de Verenigde Staten die gepaard kan gaan met een koersdaling van 75% voor de Amerikaanse aandelenmarkt. Hij ziet donkere wolken boven de economie vanwege de zeer zwakke cijfers over de industriële productie in de Verenigde Staten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

Griekenland ziet na 33 maanden prijzen opnieuw stijgen

Na 33 opeenvolgende maanden zitten de prijzen in Griekenland voor het eerst opnieuw in de lift. Dat is een indicatie dat het land uit de deflatie raakt en dat de economie opnieuw aantrekt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

De blocksize soap heeft weer een nieuwe aflevering genaamd: Bitcoin Classic

We hebben het hier op bitcoinspot.nl al eens gehad over de blocksize discussie. Heel in het kort gaat het erom dat er meer Bitcoin transacties per seconde verwerkt moeten kunnen worden om de groei van het netwerk op te vangen. Het is alleen de manier waarop waar men het niet over eens lijkt te kunnen worden. De nieuwste toevoeging aan de discussie is de Bitcoin Classic client van ,onder andere, Gavin Andresen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

Succesvolle mensen leerden dit toen ze nog jong waren

Succes komt niet vanzelf en het komt ook niet van de ene op de andere dag. Succes heeft een bepaalde mindset nodig, doorzetting en hard werken. Simpelweg succes willen is niet voldoende. Succes is als een muis in een pot met room die spartelt totdat de room boter wordt en er uit kruipt.

Succes komt niet vanzelf en het komt ook niet van de ene op de andere dag. Succes heeft een bepaalde mindset nodig, doorzetting en hard werken. Simpelweg succes willen is niet voldoende. Succes is als een muis in een pot met room die spartelt totdat de room boter wordt en er uit kruipt.

Het beste dat je kan doen om succesvol te worden, is zo vroeg mogelijk beginnen. De ideale periode is je jonge jaren tussen 20 en 30. Je zit nog vol energie, je hebt tijd en je kan van je fouten leren. Waarschijnlijk zal niet iedereen je even serieus nemen, maar in feit is dat hun probleem. Later zullen ze wel anders piepen.

Enkele van de meest succesvolle mensen van vandaag leerden onderstaande ervaringen toen ze nog jong waren wat hen een enorme voorsprong gaf op hun leeftijdsgenoten. En door dat verschil staan ze vandaag waar de rest niet staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

Albert Edwards: crisis China zal S&P 500 onder dieptepunt 2009 duwen

De Chinese devaluatie betekent voor de rest van de wereld deflatie en recessie. En dat is rechtstreeks het gevolg van de QE van de Fed. De monetaire verruiming liet de activaprijzen de lucht in vliegen, met name in opkomende markten. De wereld zag een grondstoffenbubbel en de schalie-olie hausse. Maar dat is nu allemaal voorbij, zo schrijft SocGen-strateeg Albert Edwards in zijn laatste commentaar:

De schoen wringt hem in China. Beleidsmakers hebben graag controle over het monetaire beleid, de betalingsbalans en de wisselkoers. Maar dat is onmogelijk. Van deze drie zaken kun je kiezen om bij twee aan de touwtjes te trekken, de derde is altijd een gevolg daarvan.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs