EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10076 tot 10080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

Ook ING zet spaarrente op minimum

Na BNP Paribas Fortis en Belfius verlaagt ook ING de rente op verschillende van haar spaarboekjes naar het wettelijke minimum van 0,11 procent. Dat meldt de bank vandaag in een persbericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

NVM: huizenprijs stijgt met 5,5 procent in eerste kwartaal

Bij NVM-makelaars verwisselden in het eerste kwartaal 34.810 koopwoningen van eigenaar, bijna een vijfde meer dan een jaar geleden. Het is al het elfde opeenvolgende kwartaal dat het aantal transacties hoger ligt dan een jaar eerder.

Vooral nieuwbouwhuizen waren flink meer in trek. “De mate waarin het herstel voortzet, is licht verrassend”, stelt NVM-voorzitter Ger Hukker. Hij schrijft die ontwikkeling vooral toe aan de aanhoudend lage hypotheekrente.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

‘Uitslag referendum is klap voor de EU, overwinning voor Poetin’

Buitenlandse media zien in de referendumuitslag over het associatieverdrag met Oekraïne een zware klap voor de EU.

Buitenlandse media zien in de referendumuitslag over het associatieverdrag met Oekraïne een zware klap voor de EU.

Het Duitse tijdschrift Der Spiegel noemt het “een dubbele oorvijg voor de Europese Unie”. Het is niet alleen een overwinning voor Poetin, maar ook een voor iedereen die liever vandaag dan morgen de EU in stukken uiteen ziet vallen.

Andere media wijzen ook de Euro-sceptici als onbetwiste winnaars aan. De Frankfurter Allgemeine Zeitung gebruikt een citaat van Geert Wilders als kop boven het artikel over het referendum: “Dat is het begin van het einde voor de EU”. Verschillende media waaronder ook het Duitse persbureau DPA merken op dat de blamage ook voor Nederland als huidig EU-voorzitter groot is.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

Wilders: ‘Dit is het begin van het einde van de EU’

Dit betekent het begin van het einde van de EU, twitterde PVV-leider Geert Wilders nadat de uitslag van het Oekraïne-referendum bekend werd. Het resultaat is volgens hem ook een “motie van wantrouwen van het volk tegen de elite uit Brussel en Den Haag”.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

De vuile waarheid over de Panama Papers

Dezer dagen was er grote consternatie rond de fameuze “Panama Papers”. Nu enkele dagen verder blijkt dat er het een en ander niet pluis is met deze gelekte documenten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs