EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10086 tot 10090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Op pensioen gaan met €1 miljoen: 7 Tips

Wanneer je aan je pensioen denkt, waar denk je dan aan? Een afgelegen paradijs? Iedere dag je hobby beoefenen? Een wereldreis maken? … of iedere maand je geld tellen om rond te komen? Veel mensen zitten in de laatste situatie omdat ze zich tijdens hun actieve carrière niet bezig hielden met hun pensioen.

Wanneer je aan je pensioen denkt, waar denk je dan aan? Een afgelegen paradijs? Iedere dag je hobby beoefenen? Een wereldreis maken? … of iedere maand je geld tellen om rond te komen? Veel mensen zitten in de laatste situatie omdat ze zich tijdens hun actieve carrière niet bezig hielden met hun pensioen.

Het is gemakkelijk om je niet bezig te houden met je pensioen dat misschien 10, 20 of zelfs 30 jaar in de toekomst ligt. Maar op pensioen met €1 miljoen is geen utopie, het is zelfs een must. Als er iets is dat je niet wilt, is het oud zijn en geen geld hebben.

Daarom deze 7 tips voor een pensioen van €1 miljoen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Dubai smijt met geld: megapretpark moet Indiërs trekken

Een reusachtig pretpark van 2,6 miljard euro moet dé nieuwe trekpleister van Dubai worden. Met een enorme keuze aan amusement moet dit park in 2020 al 20 miljoen bezoekers trekken.

Dubai Parks & Resorts krijgt onder andere een groot theater dat lijkt op de Taj-Mahal, een pretpark dat lijkt op Legoland, een waterpark en nog veel meer. Dit alles moet ervoor zorgen dat het voormalige vissersdorpje aan de kust van de Verenigde Arabische Emiraten de grootste trekpleister blijft in de regio.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

De 3 stappen naar rijkdom die iedere miljonair kent

Waarom zijn de meeste mensen niet rijk? Omdat ze er niet in slagen de juiste stappen te volgen. Veel mensen willen miljonair worden. Maar ze willen dat nu, onmiddellijk en liefst nog zonder veel moeite te doen. Maar rijkdom komt zelden vanzelf, daar moet je 3 stappen voor doorlopen.

Mensen die plots rijk worden door bijvoorbeeld een erfenis of door de lotto te winnen, blijven zelden rijk. Dit komt omdat ze niet begrijpen hoe de wereld van geld echt werkt. Wil je blijvende rijkdom, moet je 3 stappen doorlopen: learn – earn –return met andere woorden: leer, verdien en begin opnieuw.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Spanning loopt op voor ECB-besluit en 5 andere dingen die je moet weten

Stemmingmakerij voorafgaand aan het rentebesluit van de Europese Centrale Bank volgende week. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

1. Volgens de Frankfurter Allgemeine Zeitung overwegen een aantal Beierse spaarbanken hun rekening bij de ECB leeg te trekken en de contanten vervolgens op te slaan in een kluis. De kosten om een kluis met cash te verzekeren zou 0,1785 procent bedragen. Het artikel vermeldt niet wat transport en opslag kost.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Column Kees de Kort | Op de glijbaan

De Brazliaanse economie holt achteruit. En niets wijst erop dat het land daar iets aan gaat doen, stelt BNR-macro-econoom Kees de Kort vast. Hoe lang duurt het nog voordat de hulp van het IMF wordt ingeroepen?

"Het is al erg dat het slecht gaat, maar wat nog veel erger is, is a: dat het versneld slechter gaat en b: dat er geen enkel zicht is op stabilisatie. Helemaal niks. Het maakt niet uit waar je naar kijkt, het is versnellend, versterkend, omlaag", zegt Kees de Kort over Brazilië.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs