Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 1011 tot 1015
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Michael Bloomberg: “Er is een gebrek aan leiderschap in de VS”

“Immigratie is het belangrijkste onderwerp van onze tijd. Groter dan alle andere zaken die ons vandaag bezighouden.” Dat heeft Apple-baas Tim Cook woensdag gezegd tijdens een debat op het Global Business Forum in New York, een organisatie van het persagentschap Bloomberg.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Nieuwe crisis in de maak? Megasteden niet klaar voor razendsnelle opkomst nieuwe technologie

De razendsnelle technologische veranderingen in zowel de productie-, distributie- als de dienstensectoren dreigen de grootste steden ter wereld uit balans te brengen, schrijven Christopher H. Lim en Vincent Mack, technologiedeskundigen aan de Nanyang Technological University in Singapore. Ze waarschuwen voor een nieuwe financiële crisis als de steden niet snel beginnen te plannen voor een 'toekomst van ontwrichting'.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

IBM sturende kracht achter blockchain toepassingen

Onder meer grote levensmiddelenfabrikanten als Unilever, Nestlé en Dole en grote supermarkconcerns als Walmart en Kroger werken samen met IBM aan een systeem om de herkomst van producten vast te leggen.

De technologie is veelbelovend.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Koppel kocht twee verlaten huisjes voor 338 euro, 40 jaar later staan ze te koop voor 2,1 miljoen

Jane Alexander en haar man Gus konden in 1977 twee verlaten huisjes op de kop tikken voor amper 300 pond (338 euro). Het koppel renoveerde de panden volledig en heeft ze samen te koop gezet voor liefst 1,9 miljoen pond (2,1 miljoen euro).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Dit is wat je moet studeren wanneer je miljardair wilt worden

Miljardairs als Bill Gates en Mark Zuckerberg zijn uitzonderingen. Algemeen heb je toch een goed diploma nodig om veel geld te verdienen. Het ene diploma is ook waardevoller dan het andere. De meeste miljardairs vandaag zijn bijvoorbeeld ingenieurs. Maar ook andere diploma’s geven kansen.

Wervingsbureau Aaron Wallis keek eens naar de top-100 miljardairs. Ze onderzochten of er een verband was tussen hun rijkdom en de studies die ze gedaan hebben. Hieruit bleek dat naast ingenieurs, verkopers en aandelenhandelaars het ook goed doen.