EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1011 tot 1015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Frankrijk en Duitsland zullen zakelijke belangen in Iran verdedigen

Frankrijk en Duitsland hebben aangegeven dat ze hun uiterste best zullen doen om de belangen van het bedrijfsleven ten aanzien van Iran veilig te stellen. Met het besluit van Trump om zich terug te trekken uit de deal met Iran komen er nieuwe Amerikaanse sancties tegen het land, die gericht zijn tegen belangrijke sectoren als de olie- en gaswinning, raffinage en de financiële sector.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

'Saoedi-Arabië kan met extra productie gebrek aan Iraanse olie opvangen'

Saoedi-Arabië kan meer olie produceren en daarmee de gevolgen van sancties tegen Iran opvangen. Het land gaat dat echter niet alleen doen.

De Amerikaanse president Donald Trump kondigde dinsdag aan dat zijn land de nucleaire deal met Iran opzegt en weer economische sancties tegen het land instelt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Wat gebeurt er wanneer een miljoenenstad zonder water valt?

Het Zuid-Afrikaanse Kaapstad was de voorbije maanden amper uit het nieuws en dat vanwege het dreigende watertekort. Kaapstad is geen unicum, want ook andere grote metropolen zijn de voorbije jaren met ernstige watercrises geconfronteerd. Barcelona, Los Angeles, Mexico City en ook Sao Paulo (20 miljoen inwoners), ten tijde van de Wereldbeker Voetbal in 2014. Ook in de toekomst zullen steden steeds vaker met watercrises worden geconfronteerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Poetin: "De hele wereld ziet dat monopolie van de dollar onbetrouwbaar is"

Het monopolie van de dollar als wereldreservemunt voor veel landen een gevaar, zo concludeerde de Russische president Poetin. Ook sprak hij zijn voornemen uit om de economische soevereiniteit van Rusland versterken, zodat het land minder afhankelijk wordt van de dollar. In zijn eerste optreden na zijn inauguratie zei Poetin dat Rusland in het verleden naïef is geweest door te denken dat andere landen zich aan de regels van de Wereldhandelsorganisatie zouden houden, terwijl die regels steeds vaker geschonden worden om bepaalde landen onder druk te kunnen zetten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Ex-Goldman topman: ‘Er komt een globale munt, maar het zal niet Bitcoin zijn’

Voormalig Goldman Sachs President Gary Cohn is geen voorstander van Bitcoin. Hij gelooft wel in de blockchaintechnologie. Er zal dan ook een moment komen in de toekomst, dat de wereld een globale cryptomunt zal hebben, maar het zal veel eenvoudig er zijn dan Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs