EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10101 tot 10105
Geplaatst op: donderdag 28 januari 2016

Deze 13 stappen maken van jou een echte miljonair

2/3 van de rijkste mensen ter wereld heeft alles zelf gedaan. Dus waarom zou jij dat niet kunnen? Andrew Carnegie was een self-made miljonair in het begin van vorige eeuw. Carnegie bedacht een formule van 13 stappen dat hem van arme stakker tot miljonair maakte. Zijn unieke stappenplan is vandaag nog even relevant als 78 jaar geleden.

Andrew Carnegie schreef zijn stappenplan neer zonder de woorden “geld” of “rijkdom” te gebruiken en op een manier dat iedereen het kan begrijpen. Wil jij een echte miljonair worden, moet je deze 13 stappen uitvoeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 januari 2016

De beste manier om te beleggen met weinig geld: €50, €500 of €5.000

Laten we met de deur in huis vallen: iedereen kan (en zou moeten) beleggen! Je geld beleggen is zoals naar de fitness gaan: niet iedereen heeft er evenveel zin in, maar voor de volharders is het zeer goed voor de (financiële) gezondheid. Beleggen met weinig geld moet dus geen probleem zijn.

Beleggen kan je al vanaf €50, €500 of €5.000, iedereen op zijn manier. In eerste instantie lijken aandelen, obligaties, fondsen of vastgoed een beangstigende indruk te maken als je eraan begint.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Elektriciteitsverbruik in Nederland daalt geleidelijk

Volgens de cijfers van het CBS daalt het elektriciteitsverbruik in Nederland sinds 2011. Over de eerste drie kwartalen van 2011 bedroeg het totaal Nederlands elektriciteitsverbruik 89,11 miljard KWh. In 2015 werd over dezelfde periode 86,36 miljard KWh verbruikt: een daling van 3% over 4 jaar.

De daling kan veroorzaakt worden doordat Nederlanders gemiddeld steeds zuiniger geworden zijn met elektriciteit. Bij aanschaf van elektrische apparaten letten ze op het stroomverbruik en ze vervangen de laatste gloeilampen door energiezuinige spaarlampen of LED-verlichting. Elektriciteitsbedrijven voeren doorlopend campagnes op consumenten energiebewust te maken. Daarnaast kan ook de teruggang van economische activiteiten, die veel elektriciteit verbruiken (de bouw bijvoorbeeld) bijgedragen hebben aan de daling.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

Wie is nou die huizenkoper?

Cijfers liegen niet, stellen de statistiekliefhebbers. Klopt, zegt Jasper Du Pont, maar hun waarheid zie je soms pas goed na extra onderzoek. Zo vindt hij de conclusie dat de huizenprijzen stijgen omdat jongeren weer ‘durven’ kopen nogal voorbarig. Na een nadere analyse van de cijfers komt Du Pont met een verrassend alternatief.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: woensdag 27 januari 2016

De huizenprijzen in Londen exploderen

Als we terugdenken aan de financiële crisis die in 2008 uitbrak, dan zullen de meeste mensen vooral denken aan de zeepbel die was ontstaan in de huizenmarkt. Deze zeepbel wist als eerste te barsten in Amerika en die kwam vervolgens uiteindelijk ook tot uitbarsting in Europa.

Tijdens deze crisis daalden de huizenprijzen uiteindelijk flink in waarde en als gevolg daarvan kwamen sommige hypotheken zelfs onder water te staan. Wat veel mensen echter vergeten is dat de huizenprijzen op dit moment weer hetzelfde niveau bereiken als voor het uitbreken van de financiële crisis

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs