EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10111 tot 10115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 januari 2016

Trump steelt de show bij Republikeins debat… en hij deed niet eens mee

De show stelen door afwezigheid, is niet iedereen gegeven. Het lukte donderdag Donald Trump, de grote afwezige bij het zevende Republikeinse debat van presidentskandidaten. Op internet en in de sociale media werd hij verreweg het meest gezocht en genoemd.

Op Google werd de naam Trump het meest ingetikt. De zoekmachine was met met Fox News de sponsor van het televisiedebat.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 januari 2016

Japan volgt Europa en introduceert negatieve rente, analisten reageren afwachtend

In de strijd tegen inflatie betreedt Japan nu ook het tijdperk van de negatieve rente. De Bank of Japan besloot deze week totaal onverwacht om een negatieve rente van 0,1 procent in te voeren op haar depositorekeningen. Grote vraag is of deze maatregel succesvol zal zijn.

De topman van de Japanse Centrale Bank, Haruhiko Kuroda, houdt ervan om de financiële markten te verrassen. Beleggers kijken dus niet meer vreemd op van onverwachte aankondigingen vanuit het land van de rijzende zon.

Desalniettemin is de renteverlaging een schok voor de markt. Dat blijkt uit een eerdere peiling van Bloomberg, waarin maar één econoom een renteverlaging verwachte.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 januari 2016

Japan voert negatieve rente in

De Japanse centrale bank heeft vrijdag een nieuw wapen ingezet tegen de aanhoudende inflatiestrijd. De Bank of Japan (BoJ) voerde, in navolging van de Europese Centrale Bank (ECB) die deze stap eerder al zette, een negatieve rente in op haar depositorekeningen.

Daardoor moeten financiële partijen nu betalen om geld bij de centrale bank te stallen. De hoop is dat zij daardoor makkelijker kredieten verstrekken aan bedrijven en consumenten. Dat zou de vraag en daarmee de prijsontwikkeling moeten stimuleren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 januari 2016

Wereldwijd bijna 33% bedrijven in problemen door opgelopen schuld

De laatste weken zijn er tal van persberichten verschenen over het al dan niet opnieuw in recessie gaan van de wereldeconomie. Dit kan uiteraard moeilijk ingeschat worden al wijzen bepaalde zaken op een niet-gunstig verloop van de economie in zowel de opkomende economieën, China als in het Westen. Wat echter wel bewezen is, is de enorme schuldenberg van meerdere biljoenen euro’s.

Ondanks dat het niet bewezen is dat deze gigantische schuldenberg de oorzaak zal zijn van een eventuele aankomende recessie, is het wel duidelijk dat dit een probleem is dat niet direct zal weggewerkt zijn. Deze schulden zijn er, zullen een behoorlijke inspanning vragen om weg te werken en belemmeren een gezonde groei. Indien deze groei vervolgens daalt zal deze schuldenberg er voor zorgen dat er net wel een recessie komt in plaats van het net vermijden ervan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 januari 2016

Japanse centrale bank maakt rentevoet negatief

De centrale bank van Japan heeft vandaag de rentevoet voor financiële instellingen onverwacht negatief gemaakt, tot -0,1 pct. Dat betekent dat banken of bedrijven die hun geld bij de Bank of Japan parkeren, geld zullen moeten betalen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs