Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 10111 tot 10115
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 5 december 2015

'Opec houdt oliekraan wijd open'

OPEC houdt ondanks het lage prijsniveau de oliekraan wijd open. 

Dat meldde persbureau Reuters vrijdag op gezag van bronnen bij het oliekartel, waarvan de leden bijeen zijn in Wenen. Officiële mededelingen zijn nog niet gedaan.

De productie wordt beknot op 31,5 miljoen vaten per dag. Dat komt ongeveer overeen met wat de lidstaten van OPEC nu dagelijks oppompen. Daarbij trokken zij zich overigens al weinig aan van het oude productieplafond dat op 30 miljoen vaten per dag stond

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 december 2015

Hoe Saoedi-Arabië de olieprijs tot wapen maakt

Saoedi-Arabië is de sleutel tot vrede in het Midden-Oosten. Bovendien hangt het lot van Saoedi-Arabië en dus ook van de (wereld)vrede af van olie. Maar de sjeiks pokeren: ze drukken de olieprijs om hun vijanden te verzwakken en leggen daarmee hun achilleshiel bloot.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 december 2015

Hoe kom ik aan geld in 3 stappen? (wat ze u op school niet leren)

Een financieel zorgeloos leven, daar dromen de meeste mensen van. Om dit te realiseren zijn er enkele basistaken die u moet vervullen. Helaas krijgen we dit niet mee in onze jeugd. Veel mensen slagen er dan ook niet in. Hoe kom ik aan geld is een vraag die veel mensen stellen, dit is de oplossing.

Wanneer u uzelf onderstaande 3 kernelementen kunt aanleren, zal uw leven er totaal anders uitzien. Een leven waarin u doet wat u wilt, zonder schulden en met voldoende geld. Klinkt dit als muziek in de oren? Begin er dan onmiddellijk aan.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 4 december 2015

Goudprijs naar $900 volgens Nederlandse Analist

De prijs van goud zal komend jaar dalen naar $900 per oz. Opvallend aan de cijfers van de Nederlandse analist is....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 december 2015

Hackers viseren Griekse banken en vragen bitcoins als losgeld

3 Griekse banken zijn getroffen door een groep hackers. Verschillende dagen lang terroriseerde de groep verschillende internettoepassingen van de banken. Als losgeld om te stoppen met hun activiteiten vroegen ze 20.000 bitcoins per bank. Dit komt overeen met een eis van ongeveer €7 miljoen per bank.

De groep noemt zichzelf het ‘Armada Collectief’ en begon vorige week 3 banken te viseren in Griekenland. De eerste dag legde ze de websites van de banken plat, de tweede dag werd het betalingssysteem eventjes verstoord.