Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 10121 tot 10125
Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 30 oktober 2015

Silver Wheaton op kooplijst Barclays

Barclays heeft zilverstreamer Silver Wheaton op de kooplijst gezet. De Bank ziet de koers de komende tijd oplopen naar......

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 30 oktober 2015

Grafiek: Stijging aandelen gedreven door schulden

Vaak wordt gezegd dat de aandelenmarkt stijgt door de extreem lage rente, maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Dat illustreren we graag aan de hand van deze grafiek, die in één oogopslag zichtbaar maakt dat Amerikaanse bedrijven de afgelopen jaren vooral geld leenden om eigen aandelen terug te kopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 30 oktober 2015

Luxemburg niet langer op lijst belastingparadijzen

Het Groothertogdom Luxemburg is geschrapt van de zwarte lijst van het wereldwijde forum over transparantie en uitwisseling van informatie voor fiscale doeleinden. Dat heeft de Luxemburgse minister van Financiën Pierre Gramegna gezegd, naar aanleiding van een bijeenkomst van het aan de OESO gelinkte forum in Barbados.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 30 oktober 2015

Column Kees de Kort | Langzaam maar zeker het moeras in

De economie klapt niet in elkaar, maar zakt langzaam weg. De monetaire autoriteiten kunnen niet veel meer doen, en politici doen liever ook niks, stelt BNR's macro-econoom Kees de Kort vast.

De Japanse gezinsinkomens en gezinsbestedingen dalen. “Hoe je het ook draait of keert: dat is in de wereld die Kees heet, en ik hoop in de wereld die Diana (Matroos, red.) heet, geen herstelverhaal.”

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 30 oktober 2015

FIOD pakt vermoedelijke zwartspaarders

De FIOD heeft de afgelopen week elf vermoedelijke zwartspaarders opgepakt. Ze maakten gebruik van betaalkaarten van een buitenlandse rekening, maar gaven geen buitenlands vermogen op bij hun belastingaangiften.

De verdachten komen uit de omgeving Haarlem, Rotterdam en Eindhoven, Leiden en uit Zoetermeer. De mannen en vrouwen van overwegend in de zestig en zeventig jaar oud worden verdacht van witwassen en belastingfraude.