EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1016 tot 1020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 april 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 16 - 2018

Afgelopen week was eindelijk weer eens interessant om van dichtbij te volgen. Nadat vorige week het bodemniveau van de zijwaartse range werd getest zagen we afgelopen week dat de koers richting de bovenzijde van de range ging naar een hoogste stand van $16.89.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Een aparte manier om je cryptomunten te bewaren

Ben jij op zoek naar een veilige manier om je cryptomunten te bewaren? Dan kan je misschien inspiratie opdoen bij Martijn Wismeijer. De Nederlander is heel voorzichtig als het aankomt op het bewaren van zijn bitcoins. In 2014 heeft hij namelijk twee NFC (near field communication) chips laten implanteren in zijn handen. Toch een beetje drastisch als je het ons vraagt. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Goudmijnaandelen zijn gillende koopjes!

We maken historische momenten mee. Afgelopen vrijdag kondigde president Trump een militair offensief aan in Syrië, als gevolg van eerdere chemische aanvallen van het Asad-regime op burgers.

Amerika, Groot-Brittannië en het Verenigd Koninkrijk voerden gezamenlijke luchtaanvallen uit op gerichte doelwitten. De operatie was in een mum van tijd voorbij.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Pentagon heeft 5.500 huurlingen in Irak en Syrië

Het Amerikaanse leger heeft meer dan 5.500 huurlingen in Irak en Syrië gestationeerd, zo blijkt uit het nieuwste kwartaalrapport dat onlangs door het Pentagon naar buiten werd gebracht. Het is voor het eerst dat de aanwezigheid van huurlingen in Syrië expliciet in de kwartaalrapportages van het Amerikaanse leger wordt genoemd.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Washington overweegt nieuwe sancties tegen Rusland

De regering in Washington overweegt nieuwe sancties tegen Rusland, zo verklaarde de Amerikaanse ambassadeur van de Verenigde Naties Nikki Haley in een interview met de Amerikaanse zender Fox News. Ze spreekt van een opeenstapeling van acties die de relatie tussen Rusland en de Verenigde Staten verslechterd hebben. Daarom wil de regering in Washington nieuwe maatregelen nemen om Rusland en de regering van Assad onder druk te zetten en beide landen te isoleren.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs