Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 1016 tot 1020
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 22 juni 2017

Brexit: dit zijn de 3 prioriteiten voor de EU en het VK

Ruim een jaar nadat de Britten in een referendum beslisten niet langer deel uit te willen maken van de Europese Unie zijn in Brussel de onderhandelingen over de echtscheiding tussen het VK en de 27 landen van de EU officieel gestart.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 22 juni 2017

EU en Londen willen Brexit zo snel mogelijk regelen

De EU en het Verenigd Koninkrijk hebben afgesproken ''zo snel mogelijk" de Britse scheiding van de EU te regelen en daarna over de toekomstige relatie te praten.

De eindafrekening en de rechten van de burgers komen eerst. Gelijk al wordt een oplossing gezocht voor de grens tussen Ierland en het Britse Noord-Ierland.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 22 juni 2017

Wie Poetin wil begrijpen moet deze kaart hebben gezien

“Een land met 9 verschillende tijdszones kan nooit echt volwassen worden. Rusland moet een aantal van zijn grondgebieden afstaan. Dat is uiteraard een trieste conclusie, maar Rusland moet beslissen welke weg het wil inslaan.”

Het is een uitspraak die Nina Chroetsjova, politiek wetenschapper en kleindochter van de voormalige Russische premier Nikita Chroetsjov, een tijd geleden deed in de Bulgaarse krant Trud.

Mouldin Economics maakte een kaart, waarin drie cruciale aspecten worden benadrukt, die moeten toelaten de complexiteit van Rusland anno 2017 te begrijpen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 juni 2017

2 dingen die je nodig hebt om superrijk te worden

Bill Gates, Amancio Ortega, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos, … het zijn maar enkele namen van superrijke mensen. Ieder van hen is superrijk geworden op een heel andere manier. Het zijn allemaal ondernemers, maar in verschillende sectoren. Superrijk worden komt volgens een expert neer op 2 dingen: Moed en Geluk.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 22 juni 2017

ECB werkt aan realtime betaalsysteem voor banken

De ECB werkt aan een realtime betalingssysteem voor banken, waarmee consumenten en bedrijven zonder vertraging geld kunnen overmaken naar banken in de gehele Eurozone. Wil je als consument iets kopen in het buitenland of wil je als bedrijf een buitenlandse leverancier betalen, dan wordt het geld in de toekomst zonder vertraging op de rekening van de ontvanger bijgeschreven.