EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10151 tot 10155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016

Stagnatie in de economie. De nieuwe crisis die komt.

Markit kwam met een nieuw verslag over de toestand van de Europese economie. Het gaat slecht met de bedrijven, meer bepaald met de industrie-sector.

De zogenaamde Manufacturing Purchasing Managers’ Index toont aan dat de toestand van de bedrijven er op achteruit gaat. Zowel in Spanje, Italië, Duitsland als Frankrijk gaan de alarmklokken luiden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016

Grieken willen 470 miljoen euro van EU voor opvang vluchtelingen

De snel groeiende hoeveelheid vluchtelingen waarmee Griekenland te kampen heeft, is aanleiding voor de regering in Athene om de Europese Unie om 470 miljoen euro hulp te vragen. De kern van het probleem is het feit dat buurland Macedonië slechts enkele honderden migranten per dag binnenlaat.

“Deze eenzijdige maatregelen zijn onaanvaardbaar. De vluchtelingencrisis kan één land zelf niet behappen”, zegt de Griekse premier Alexis Tsipras dinsdag over de grensblokkade bij Macedonië.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016

Drie Belgische dollarmiljardairs samen 7,5 miljard dollar waard

Net als vorig jaar staan drie Belgen in de jaarlijkse rangschikking van dollarmiljardairs van het magazine Forbes. De 90-jarige investeerder Albert Frère voert het Belgische trio aan met een geschat vermogen van 4,9 miljard dollar (4,5 miljard euro). Hij komt de top 300 van de internationale lijst binnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016

Succes en rijkdom: 7 tips die je helpen het onmogelijke te bereiken

Hoe slim of hoe gedreven je ook bent, de wereld is een moeilijke plaats om succes en rijkdom te oogsten. Als je iets wilt bereiken moet je daar voor werken, niets komt vanzelf. Het geheim tot succes en rijkdom ligt dikwijls verborgen in een klein hoekje. Gelukkig heeft iedereen zo’n hoekje.

In dat kleine hoekje schuilt namelijk je mentale aanpak. Het zijn niet altijd de slimste die succesvol worden, het zijn vooral diegene met de beste aanpak die uiteindelijk slagen. Volg daarom deze 7 tips om je slaagkansen drastisch te verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2016

Rijksten der aarde zien fortuin slinken

Het aantal miljardairs is licht afgenomen nadat vorig jaar een recordaantal van 1.826 werd bereikt. Bovendien zagen zij hun nettowaarde gemiddeld met 300 miljoen dollar (276 miljoen euro) dalen, de eerste krimp sinds 2010.

Het aantal miljardairs is licht afgenomen nadat vorig jaar een recordaantal van 1.826 werd bereikt. Bovendien zagen zij hun nettowaarde gemiddeld met 300 miljoen dollar (276 miljoen euro) dalen, de eerste krimp sinds 2010.

Dat is te wijten aan schommelende beurskoersen, dalende olieprijzen en een sterkere dollar, zo meldt het zakenblad Forbes dinsdag bij de publicatie van de dertigste editie van zijn jaarlijkse rijkenlijst.

In 2016 hebben 1.810 miljardairs gezamenlijk 6,48 biljoen dollar (5,97 biljoen euro). Dat is 570 miljard dollar minder dan vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs