Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 10151 tot 10155
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

Column Kees de Kort | China's transformatie

China's transformatie van productie- naar consumptie-economie gaat niet zonder slag of stoot, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Die transformatie is het lange termijn-verhaal van China, volgens De Kort: "Het idee was heel lang produceren, produceren, produceren. Sinds kort moet er meer geconsumeerd worden, China wil meer een westers land worden. Dat klinkt natuurlijk heel simpel, maar dat is het niet. Het is enorm proces. In dat productieproces zijn ongelofelijk veel bedrijven gekomen die totaal inefficiënt zijn, is er een ongelofelijke schuldenberg ontstaan en dat moet getransformeerd worden in een hele andere economie."

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

Salaris: 8 signalen dat u te weinig verdient

De meeste mensen werken om geld te verdienen. Ons salaris is meestal een goede aanwijzing van de werkgever over zijn tevredenheid. Ons salaris vertelt ons of we gewaardeerd worden of niet. Bijna vier op 10 werknemers vindt echter dat hij of zij te weinig verdient.

Het is natuurlijk ook een grijze zone. Het is niet altijd eenvoudig om uw salaris te vergelijken met dat van een collega. Toch zijn er bepaalde signalen die kunnen aangeven dat u te weinig verdient en dat u recht heeft op opslag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

'Mogelijk tegenvaller 1 miljard op gasbaten'

Het kabinet moet rekening houden met een tegenvaller voor de schatkist van ongeveer 1 miljard euro als de gaskraan in Groningen verder dichtgaat, zoals de Raad van State woensdag heeft bepaald.

Bronnen op het Binnenhof bevestigen berichtgeving daarover door Het Financieele Dagblad.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

Stoomcursus cybercriminaliteit met bitcoins

Bitcoins worden meer en meer gebruikt als betaalmiddel. En of we het nou leuk vinden of niet, criminelen maken er ook gebruik van. Op welke schaal is nog grotendeels giswerk maar blijkbaar toch wel zo substantieel dat TNO Bitcoin uitvoerig behandelt in zijn cursussen cybercrime. Peter de Ruiter was aanwezig bij deze cursus en hij praat je, in zijn artikel op FTM.nl, bij over wat je moet weten om als cybercrimineel en consument veilig aan de slag te kunnen. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 november 2015

“We staan voor de grootste welvaartstransfer in de geschiedenis.”

Mike Maloney heeft een nieuwe schitterende video klaar. Maloney zegt dat welvaart nooit vernietigd wordt, het verplaatst zich alleen maar. We staan aan de vooravond van de grootste welvaartstransfer in de geschiedenis. Als u weet aan welke kant u moet staan, kunt u profiteren van de grootste opportuniteit ooit.

De financiële geschiedenis herhaalt zichzelf iedere keer. Na de eerste dreiging van deflatie volgt er het printen van geld. Hierna volgt echte deflatie waarna centrale banken de geldpers in overdrive zetten wat uiteindelijk resulteert in hyperinflatie.