EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10156 tot 10160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Canadees goud is allemaal verkocht!

Nog geen maand geleden schreven we dat Canada de helft van zijn goud verkocht had. Vandaag vernemen we dat de centrale bank al het goud heeft verpatst. Een historische vergissing!

Nog geen maand geleden schreven we dat Canada de helft van zijn goud verkocht had. Vandaag vernemen we dat de centrale bank al het goud heeft verpatst. Een historische vergissing!

Hoewel centrale banken over het algemeen geen intelligente beslissingen nemen, is het deze keer niet de schuld van de Canadese centrale bank.

In Canada is namelijk de minister van financiën verantwoordelijk voor het beheer van de nationale goudvoorraad.

En politici, dat weten we, die zijn zo waar nog dommer dan centrale bankiers!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Deze grafiek toont al deflatie in Europa

Op dit moment wordt er veel gesproken over hoe groot de kans is dat de Europese economie binnenkort daadwerkelijk te maken gaat krijgen met deflatie. De meeste economen zijn het er wel over eens dat de Europese centrale bank er alles aan zal gaan doen om het deflatiespook te ontwijken.

De bovenstaande grafiek laat zien dat er in de productiesector al maandenlang sprake is van deflatie. Zo zijn de industriële producentenprijzen in januari opnieuw gedaald (ruim 1 procent). Op jaarbasis zijn de producentenprijzen zelfs met bijna 3 procent in waarde gedaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Carlos Slim, de man die KPN wilde inlijven, heeft vorig jaar 27 miljard dollar verloren

Ooit was hij de rijkste man ter wereld en ooit wilde hij onze eigen KPN inlijven in zijn telefoonimperium. Maar Mexicaan Carlos Slim heeft in een jaar tijd 27 miljard dollar verloren.

Ooit was hij de rijkste man ter wereld en ooit wilde hij onze eigen KPN inlijven in zijn telefoonimperium. Maar Mexicaan Carlos Slim heeft in een jaar tijd 27 miljard dollar verloren.

Forbes maakt elk jaar weer een nieuwe lijst van de allerrijksten. De Mexicaanse telecomtycoon Carlos Slim is op die lijst de pijnlijkste daler. Was hij vorig jaar nog nummer 2, nu is Slim (76) gezakt naar de vierde plek. Hij moet Bill Gates, Inditex-eigenaar Amancio Ortega en Warren Buffet voor zich dulden.

Slim, erevoorzitter van América Movíl (AMX) zit nog steeds op een riant fortuin van 50 miljard dollar (46 miljard euro), als we Forbes mogen geloven. Sinds de lijst samengesteld is, is zijn vermogen trouwens alweer met 6 miljard dollar toegenomen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 3 maart 2016

Een simpel idee waarmee deze vrouw €30.000 kon sparen

12 jaar geleden besloot Marie C. Franklin het heft in eigen handen te nemen. Een simpel idee veranderde haar relatie met geld voorgoed. Op 12 jaar tijd spaarde Marie C. Franklin $36.000 (of zo’n €30.000) bij elkaar door ieder briefje van $5 te sparen in plaats van uit te geven.

$36.000 op 12 jaar komt overeen met gemiddeld $3.000 per jaar of $250 per maand. We lieten in een vorig artikel al blijken dat het veel gemakkelijker is om minder geld uit te geven als je enkel met contant geld werkt. Als je dan ook nog eens ieder briefje van $5 (of €5 spaart), wordt je leven totaal anders.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 maart 2016

Een handige tip die rijke mensen dagelijks gebruiken

Geld tips zijn er genoeg, maar deze ken je waarschijnlijk nog niet. We kennen allemaal de ToDo-lijstjes, de meeste mensen hangen ze op hun prikbord, bewaren ze op hun gsm of op een briefje in de portemonnee. Maar terwijl het belangrijk is om te weten wat je allemaal nog moet doen, is het even belangrijk om te weten wat je allemaal NIET moet doen.

Wanneer je slechte gewoontes kan vermijden, zorg je ervoor dat je geen tijd of energie verspilt aan zaken die je ervan weerhouden gelukkig en succesvol te worden. De meeste rijke mensen vermijden slechte dagelijkse gewoontes.

In plaats van een ToDo-lijst te maken, kan je een ToDon’t-lijst maken. Je hebt waarschijnlijk nog nooit gehoord van een To-Don’t lijst, maar we raden je aan om het eens te proberen. Foute en slechte gewoontes vermijden, is de eerste stap om je goede gewoontes te optimaliseren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs