Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 10181 tot 10185
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

De moeilijke jeugd van Donald Trump die slechts $1 miljoen kreeg van zijn vader

Republikeins Presidentskandidaat Donald Trump kreeg in New Hampshire de vraag of hij dikwijls een “Nee” krijgt als antwoord. Het antwoord van Trump was nogal verrassend. Trump zei dat hij al heel zijn leven een “Nee” krijgt. Van zijn vader kreeg hij bijvoorbeeld ook slechts een lening van $1 miljoen.

De vader van Donald Trump was een self-made miljonair die een vastgoedimperium bouwde in Brooklyn en Queens. Van zijn vader kreeg hij een kleine lening van $1 miljoen waarmee Trump naar Manhatten trok. Iedereen verklaarde hem voor gek maar Donald Trump bouwde zijn imperium uit tot miljardair, zelfs met een kleine lening van $1 miljoen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

Goudprijs steeg 20% in 22 maanden

De goudprijs is sinds begin 2014 met 20% gestegen. Hiermee is een belegging in goud....

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

De grote onderwaardering van ZILVER

Toch al meer dan tien jaar geleden, plaatsten we onze eerste aankooporders in edelmetaal. Niet voor 100% in fysiek metaal, zoals we dat vandaag wel zouden aanpakken. We kochten op dat moment ook nog gedeeltelijk de “mijnen”.

Het inzicht dat mijnbouw een vreselijk moeilijke business is en dat de risico’s gigantisch zijn, volgde pas enkele jaren later. Voortschrijdend inzicht noemen we zoiets…

In elk geval waren we ook toen reeds zeer aandachtig wanneer Adam Hamilton van Zeal een artikel publiceerde over edelmetalen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

GFMS: Vraag naar goud 7% hoger in derde kwartaal

De vraag naar fysiek goud was in het derde kwartaal van dit jaar 7% hoger dan een jaar geleden, zo schrijft onderzoeksbureau Thomson Reuters GFMS in haar nieuwste kwartaalrapport. De stijging is volledig te verklaren door een toegenomen vraag naar goudbaren en gouden munten, want de vraag naar gouden juwelen bleef constant. Centrale banken voegden in het derde kwartaal 132 ton goud aan hun reserves toe.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

Duurste kopje koffie ter wereld drink je in Zuid-Korea

Toeristen in Azië die een kopje koffie willen drinken in een hotel moeten flink in de buidel tasten. Voor een tasje in het Zuid-Koreaanse Seoul betaal je gemiddeld 8,53 euro. Dat onderzocht Hotels.com. De goedkoopste koffie drink je in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts 1,38 euro betalen.