EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10186 tot 10190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 januari 2016

Column Kees de Kort | 180 procent fout

Klaas Knot maakt zich meer zorgen om de markten van Brazilië en Rusland dan om China. En dat is heel erg fout, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Klaas Knot maakt zich meer zorgen om de markten van Brazilië en Rusland dan om China. En dat is heel erg fout, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

China maakt een transitie door van een maak-economie naar een consumenten-economie, waardoor het even wat minder gaat in het land. Dat is wat de China-deskundigen en ook Klaas Knot zeggen. "Maar de problemen in China zijn serieus ongekend veel groter dan de problemen in Brazilië en Rusland. De Chinese economie wordt gekenmerkt door een krankzinnige overcapaciteit in alles en een financieel stelsel dat volledig opgeblazen is."

Hier in Nederland kunnen de lonen wél weer omhoog, volgens Knot. "Natuurlijk is dat zo. Maar wat je niet moet doen, is zeggen dat álle lonen weer omhoog moeten. Ik neem aan dat mensen zelf ook begrijpen dat wannneer hun bedrijf in de problemen zit, hun loon niet verder verhoogd kan worden."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 25 januari 2016

Banken geloven in blockchain technologie

Elf van de grootste banken werken momenteel aan een handelssysteem gestoeld op de blockchain technologie. Binnen 2 jaar kan dit systeem voor een revolutie in het bankwezen zorgen.

Heel wat banken hebben al aangegeven de virtuele munt bitcoin maar niets te vinden. De CEO Jamie Dimon van JP Morgan is daar de belangrijkste exponent van want hij liet al meermaals optekenen dat de bitcoin waardeloos is. Maar de banksector ziet wel heil in de blockchaintechologie waarop de bitcoin gebouwd is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 januari 2016

Hyperinflatie in Venezuela

Volgens het IMF zal de inflatie in het Zuid-Amerikaanse land dit jaar oplopen tot 720%, een percentage waar wij ons amper iets bij voor kunnen stellen. Het is in elk geval een stuk meer dan vorig jaar, toen de inflatie naar schatting 275% was.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 25 januari 2016

Opec wil overaanbod olie bespreken

De Organisatie van Olie-Exporterende Landen (Opec) wil met niet-leden zoeken naar mogelijkheden om het overaanbod van olie in te dammen. Secretaris-generaal Abdullah al-Badri noemde het vinden van een oplossing maandag cruciaal.

Het oliekartel liet zijn productieplafond, officieel 30 miljoen vaten per dag, los in december, terwijl de Russische productie in de buurt van recordniveaus ligt en ook de schalievelden in de Verenigde Staten nog veel opleveren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 januari 2016

China bouwt een wolkenkrabber van 57 verdiepingen in 19 dagen

In China kan alles. Onderstaande video laat zien hoe een wolkenkrabber van 57 verdiepingen met een oppervlakte van 180.000 vierkante meter wordt gebouwd in 19 dagen. Dit wil zeggen dat ze 3 verdiepingen per dag bouwen. Dit is waanzinnig.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs